DAKOTA ALCÚDIA 44 - Bàsquet Pla 61

El partit es presentava molt complicat, ja que el rival és un dels tres equips de 1a Divisió Nacional que militen en la categoria aquest any. A més, se sumaven les baixes de dues de les nostres jugadores importants, per complicar una mica més les coses. Però, la gran actitud amb què es va encarar el partit a la pista, amb gran esforç, concentració i valentia va permetre disputar un bon partit i, fins i tot, estar a prop de donar la sorpresa.

Després d'uns minuts inicials on els nervis van provocar diverses pèrdues de pilota, el nostre equip es va treure la por gràcies a l'encert en el llançament exterior i fent una bona defensa, entrant en una línia de joc que va permetre jugar de tu a tu al contrari, realment molt superior (també cal dir que presentava algunes baixes). La bona defensa que a moments permetia controlar el rebot defensiu, donava seguretat a l'atac i només les pèrdues i errors en el llançament inicials no ens van permetre acabar els primers deu minuts amb avantatge al marcador: 12 a 14 per les visitants.

En el segon quart el nostre equip va jugar sense complexos i va seguir competint, de vegades des del joc interior, i altres des de l'exterior l'encert es va anar normalitzant per anotar amb més fluïdesa. I en defensa, llevat d'algunes situacions de contraatacs del rival, es controlava correctament. Això va permetre marxar al marcador amb avantatge (26 a 25), després d'un parcial en el quart de 14 a 11.

Després del descans l'equip visitant va sortir més fort en defensa, provocant les fallades en el tir de les nostres jugadores i pèrdues de pilota. Aquesta situació els va permetre donar la volta al marcador amb un parcial d'11 a 3 en 6 minuts (29 - 36). Però una petita reacció del nostre equip semblava que podia igualar de nou les coses (37 a 40). No obstant això, en l'últim minut del quart es produïa l'acció més trist del partit, ja que la nostra júnior Xisca Torrens, que fins ara estava realitzant un gran partit, es va lesionar de manera fortuïta a l'espatlla, havent d'abandonar el partit. Es va arribar al final del quart amb el resultat de 40 a 46 en contra.

En l'últim quart les nostres jugadores van sortir disposades a intentar la remuntada però els errors en el llançament, la bona defensa del rival (fent evident la diferència de categoria) i els problemes de faltes van impedir aconseguir l'objectiu. Finalment 44-61 per a les visitants, després d'un gran partit del nostre equip.