Zona 5 48 - DAKOTA ALCÚDIA 34

Mal partit del nostre equip en un matí molt fred a casa del líder d'Autonòmica. Probablement la freda temperatura de diumenge al matí va influir en una sortida del nostre equip per oblidar, on es va trigar gaire a centrar tant en defensa com en atac. I a casa d'un dels equips forts de la categoria això se sol pagar, com així va succeir.

Després d'un primer quart molt dolent per part del nostre equip, però perfecte en els percentatges de tir de les locals, el resultat era de 17 a 6.

En el segon quart l'equip va millorar, però al Zona 5 el seguia sortint tot, de manera que la distància va augmentar fins al 31 a 15.

Amb aquesta diferència després del descans l'equip local es va dedicar a administrar l'avantatge, frenant els intents de les nostres jugadores per retallar la distància, arribant a col · locar a 8 punts. Però no hi va haver remuntada i, tot i que es va millorar a la segona part, guanyant el parcial 19-17, es van pagar els errors de l'inici de partit.

Ànim que un mal partit el té qualsevol i a seguir treballant.