Campos 76 - DAKOTA ALCUDIA 67

Segon partit de la fase de descens i primera derrota. El partit va començar molt bé, amb un equip molt ordenat, fent bona feina en defensa i essent resulutius en atac, amb un bon balanç interior exterior, arribant al descans amb un desavantatge de només 6 punts. Parcials de 19-18 i 21-16.

Vam intentar a la represa canviar el ritme del partit a partir de la defensa, però la jugada no ens va sortir bé, així, l'equip campaner arribà a anar-se'n al marcador fins a 14 punts. Però un canvi d'actitut defensiva va fer que el partit s'ajustàs fins al 63-63 al minut 8 del partit, però els dos darrers minuts no es van gestionar bé, i en un vist i no vist, acabarem el partit amb un desavantatge de 9 punts.

Destacar un petit accident derivat del joc que acabà amb 3 punts de sutura a la cella de Joan Ramis. Aquí va quedar demostrada la clase de l'equip rival, que es van comportar de 10.

EL PROPER PARTIT SERÀ NOSTRE.

ANOTADORS: Salcedo (6), Socias (19), Escanellas (10), Vilanova (16), Cerdà (5), Juan (11)