DAKOTA ALCÚDIA 78 - Molinar 60

fotoTercera victòria seguida del primera Autonòmica Masculí, que es va imposar a l'equip del Molinar amb un resultat final de 77-60. Primer quart força igualat fins als darrers dos minuts on els nostres imposaren millor ritme en defensa, el que va permetre poder estirar el contraatac i obrir un petit forat al marcador acabant amb un parcial de 19-11.

Al segon quart vam tenir la clau per a rompre definitivament el partit, però la desídia i la falta de caràcter en alguns moments dels nostres va fer que, tot i una diferència considerable (14 punts), el partit no estigues resolt. Parcial de 20-14.

Canvi de defensa al tercer quart, i millora considerable dels nostres, que van augmentar la diferència fins a 25 punts. Aquí vam poder córrer i fer en nostre joc de transició deixant gairebé sec el joc d'atac rival. Parcial de 18-8.

Un altre pic, els nostres van pecar de peresosos, i la defensa que tant bon resultat que ens havia donat al quart anterior, es va convertir en un autèntic colador, fent que l'equip rival escurcés distància al marcador. No obstant, un altre canvi defensiu, va fer que l'equip tornes a treballar be en defensa per acabar maquillant el marcador. Parcial final de 20-27.

Si realment no volem patir en aquesta lligueta, es hora de que demostrem una mica de sacrifici col•lectiu. Si demostrem el mateix nivell el proper diumenge contra el Pla, el resultat serà força diferent. Ànims, que encara ho podem fer millor.

ANOTADORS: Cabeza (2), Salcedo (14), Miquel (5), Escanellas (2), Vilanova (14), Cerdà (2), Juan (10), Sánchez (14), Cantalapiedra (14).