DAKOTA ALCUDIA 62 - Bàsquet Pla 80

fotoJa ho havíem comentat a la crònica anterior. Si l'actitud era la mateixa que al partit anterior, era pràcticament impossible la victòria contra el líder del grup, que a més, ens havia guanyat les dues anteriors vegades en les que ens havien enfrontat.

El primer quart vam demostrar que tenim potencial suficient per competir amb qualsevol equip. Només alguna petita errada, l'avantatge física i l'estat de gràcia del seu jugador nº11 va desnivellar una mica el primer quart, amb un parcial de 21-25.

Al segon quart, el nostra atac va començar a patir la crísi de joc habitual. Cada un fent la guerra per el seu compte. Així i tot, la nostra defensa va millorar en relació al primer quart, però els marratxiners van obrir un forat a priori recuperable. Parcial de 7-14.L'intenció era un canvi d'actitut al tercer quart, però la zona plantejada per l'equip rival ens va fer molt de mal, amb un parcial de 12-0 de sortida. Es van intentar canviar la defensa, però l'actitut ja no era l'adequada per a fer cap tipus de defensa ni un. Aquí es va acabar el partit. Parcial de 16-29.

Al darrer quart, vam aportar punts a manera d'individualitats, tot i afegir alguna però efímera jugada col.lectiva. L'equi rival amb la victòria a la butxaca va devallar pistons i va aprofitar per fer rotar l'equip. Parcial de 18-12.

No crec que hi hagi res més a dir, queda tot ben evident al resultat.

ANOTADORS: Salcedo (9), Socias (8), Escanellas (1), Vilanova (13), Cerdà (8), Juan (16), Sánchez (7)