SCD Hispania 52 - DAKOTA ALCUDIA 57

Nova victòria de l'equip de Primer Autonòmica Masculí! Tot i la setmana passada baixar els braços contra l'equip del Pla de Na Tesa, aquesta vegada no fou el mateix. En definitiva, cinquena victòria de 7 partits, i segon lloc provisional de la fase de descens.

No va ser un partit vistós, i molta manco un partit que es va guanyar per un millor nivell, sino, que va guanyar el que manco errades va cometre, o el que mes errades va conseguir provocar al rival.

Els nostres al primer quart no aconseguien trobar el nivell d'atac habitual, i ens costava una burrada anotar, i la defensa segui essent el poc intensa que acostuma a ser. Parcial de 12-8.

El segon quart vam desatascar l'atac, però oblidant l'agresivitat defensiva necessària per a guanyar a aquesta categoria. Parcial 17-18.

El tercer quart torna a tenir un atac embossat, on cap dels dos equips aconseguia anotar tot i les facilitats defensives d'ambdós equips. Parcial 10-13.

Al darrer quart, un canvi defensiu ens va posar les piles, i vam aconseguir rompre el partit. 10 punts d'avantatge als darrers dos minuts, que sentenciaven el partit. Però una pardaleria inesperada, on allargàvem els atacs fora ser necessàri es va convertir en cistella de l'equip contrari, amb 5 pèrdues de pilota i 5 faltes consecutives que donàven tirs lliures al rival, que d'haver-los anotat tots, ens haguessen igualat o fins i tot guanyat el partit. 2 de 4 tirs lliures finals anotats per Gregory, van deixar un parcial final de 13-18.

ANOTADORS: Cabeza (5) Salcedo (7), Socias (7), Vilanova (12), Cerdà (6), Ramis (3), Juan (7), Sánchez (10).