Felanitx 71 - DAKOTA ALCÚDIA 66

Partit d'altibaixos el viscut diumenge a la pista del Felanitx, on la victòria va caure al final de la banda local, sense cap tipus de gesta heròica com el rebot de Gregory al partit d'anada.

Al primer quart, els nostres van sortir imparables amb un 15-6 de sortida, que pareixia que no havia d'autrar de ploure cap al nostre costat, però aquí es va acabar la nostra inspiració basada en una gran defensa. L'equip rival va saber aguantar l'estirada i ens va entaferrar un parcial 16-0, que ens deixava KO de moment. Parcial de 22-15.

El segon quart va ser extremadament igualat, els nostres no aconseguien fer ni bons atacs ni bones defenses, igualment l'equip contrari, en un partit on els protagonistes volien ser altres a qui no nombrarem. Només vam aconseguir retallar un punt aquest quart amb un parcial de 12-13 a favor nostre.

Al tercer quart vam tornar a pareixer els bons, l'equip que baixa el cul en defensa i corre al contraatac. Al minut 8 d'aquest quart haviem remontant fins a posar-nos dos punts amunt, 43-45, tot a base de bones defenses. El quart va acabar amb 3 punts d'avantatge per a nosaltres, 44-47, amb un bon parcial de 10-19.

El partit va seguir en aquesta mateixa linia fins al minut 5 del darrer quart, on una altre vegada, el protagonista no va ser el bàsquet. Prop de 5 miunts aturats, van acabar amb 4 tirs lliures consecutius d'un excel.lent Gregory que posava el partit 55-59. Aquí el baixell es va enfonsar. Vàries penetracions dels compatriòtes de Cristòfol Colom, van deixar-nos amb un parcial en contra de 12-2, que deixava el marcador 67-61, amb una conseqüent resposta nostra que ens deixava 68-66. Marc, outside tot el partit, va errar els dos tirs lliures que ens donaven l'empat. Dues faltes sancionades, una d'elles antiesportiva, va sentenciar el partit amb 3 tirs lliures dels felanitxers anotats, per acabar amb un parcial horrorós de 27-19.

Tots sabem ben be el que va passar i en quin moment i gràcies a que vam ser superiors nosaltres, i gràcies a que vam deixar que ho fossen els locals.

ANOTADORS: Salcedo (16, 10/10tl), Socias (19), Escanellas (3), Vilanova (9), Cerdà (2), Juan (1), Sánchez (16).