Legalplan CIDE 85 - DAKOTA ALCUDIA 41

Primer partit de la fase de classificació per a disputar la fase de participació al campionat de Mallorca, i primera i abultada derrota del nostre equip de Primera Autonòmica Masculina.

Ja des del principi s'ensumava una derrota, el que no teniem clara era la diferència. Dic això, ja que l'equip, només va poder disposar de 5 dels 12 seniors, alguns per motius de fixa, alguns per motius laborals, altres per motius de maratons, etc. Tanta sort, que els components del Junior Masculí van estar disposats a venir a donar una mà, i així vam poder completar un equip de 8 jugadors.

Però anem per feina, el partit no va tenir gaire història, durant els 5 primers minuts vam poder competir, després, la superioritat en tots els aspectes, però sobretot en el físic dels rivals ens van superar, i vam haver de sucumbir. La tònica del partit va ser més o manco la mateixa a cada quart, on amb el tanteig parcial es pot veure que va ser així acabant els perìodes amb parcials de 20-11, 22-10, 21-8, 22-12.

Cal destacar per damunt de tot el que va ser dolen del nostre partit, la bona feina dels Juniors, que van estar una mica "coïbits", però amb una bona participació.

Ara veurem mem com va el pròxim diumenge.