DAKOTA ALCÚDIA 74 - Binissalem 67

Sabíem que el partit des divendres seria un partit molt exigent físicament, ja que el Binissalem té un planter de jugadors molt joves. La nota positiva és que la plantilla ja està quasi al complet; només falta que en Pere rebi l'alta i agafi el to físic necessari per a poder ajudar a l'equip enmig de la pista. Es divendres li va tocar la sempre desagraïda feina d'entrenador, i sa veritat que va ajudar molt a l'equip per a poder aconseguir aquesta difícil i merescuda victòria. Molt bé míster!

El partit va començar com ja sabíem que ho faria, a un ritme altíssim; el Binissalem volia que els atacs fossin ràpids, ja que així noltros no podríem aprofitar la nostra teòrica superioritat física dels homes interiors. Tot i que varen aconseguir imposar el seu ritme de joc en tot el primer quart, sort que no tenien molt d'encert en atac; Així, el resultat al minut 10 era de 11 a 16, només 5 punts abaix. Els primers 5 minuts del segon quart les coses seguien iguals per part del Binissalem, ja que seguien defensant amb una intensitat molt alta; En canvi noltros aconseguíem fer arribar pilotes interiors que es traduïen en tirs lliures que no vàrem sabre aprofitar. El nostre poc encert sumat a un major encert de cara a cistella per part seva ens va conduïr a un màxim desavantatge de 13 punts al mínut 15 (14 - 27). Aquí es va produïr un punt d'inflexió en la dinàmica anotadora, ja que un parcial de 17 - 5 a favor nostre en els darrers 5 minuts, va deixar el marcador al descans en un ajustat 31 - 32.

Destacar la bona feina defensiva de tot l'equip en aquests 5 minuts, però sobretot l'encert en el tir exterior de'n "Manita tonta" Bernat Cifre, que amb 3 triples consecutius va demostrar que quan té sa munyeca calenta no perdona. A més, n'Hugo i n'Alberto varen començar a fer mal en el joc interior, anotant vàries cistelles de dins la zona. Per acabar el resum d'aquests 5 bons minuts de joc, comentar també que en Josep, en Santi i en Crespí, amb l'ajuda de tot l'equip, aconseguien fer arribar la pilota a la zona d'atac de manera més fluïda.

En el tercer quart vàrem entrar amb la idea de capgirar el marcador, tot i saber que el ritme de joc seguiria essent el mateix; En atac aconseguíem anotar de manera més fluïda però en defensa no podíem aturar el seu millor jugador, el qual va anotar 14 punts quasi de manera consecutiva... El parcial d'aquest quart va ser d'empat a 22 punts, deixant tot per decidir en els darrers 10 minuts (53 - 54).

Els 5 primers minuts del quart decisiu varen esser un cúmul d'imprecisions per part dels dos equips; el marcador parcial de 0 a 2 ho demostra. Una vegada ens vàrem centrar en trobar solucions, les cistelles varen anar arribant; en Toni Sureda va marcar el camí amb 3 punts consecutius... A falta de 4 minuts el marcador era de 56 - 59. En els següents 2 minuts els 2 equips vàrem alternar cistelles; i finalment aconseguírem posar-nos per davant (65 - 64). Aquí es va produïr la jugada més decisiva del partit, ja que n'Hugo va rebre una falta personal; Un jugador del Binissalem va protestar-la i l'àrbitre el va castigar amb una falta tècnica; El resultat, 4 tirs lliures + possessió a favor nostre. N'Hugo va aprofitar 3 dels 4 tirs lliures, i en la jugada posterior en Christian va ficar un triple lateral que deixava el partit pràcticament decidit (71 - 64 a falta de poc més d'1 minut). Tot i no gestionar la diferència de la millor manera en el darrer minut, la victòria va quedar a alcudia (74 - 67). I després de la victòria va tocar disfrutar de l'habitual tercer temps, és a dir, sopar i copeta. Enhorabona a tot l'equip i a seguir entrenant.

Anotadors: Josep (7 punts, 7/8 tirs lliures), Hugo (12 punts, 6/9 tirs lliures), Alberto (13 punts, 5/10 tirs lliures), J. Crespí (15 punts, 6/8 tirs lliures), Santi (0 punts), Toni Sureda (3 punts, 1/2 tirs lliures), Toni Colom (3 punts, 3/4 tirs lliures), Christian (12 punts, 4/4 tirs lliures i 2 triples), Bernat (9 punts, 3 triples), Juanju (0 punts), Miquel Beltrán (0 punts).