Cadet masculí

DAKOTA ALCÚDIA 87 - Bunyola 22 * CAMPIONS !!!!

Darrer partit de lliga jugat el passat diumenge i sent campions matemàticament una jornada anterior el disputàrem amb moltes ganes. Es pogueren repartir minuts però com sempre dic, els minuts es juguen no es regalen.

El primer període 26-2, seguit de un 22-01. Els de Bunyola no es veien capaços de fer dues cistelles seguides, ja fou per la falta de concentració o les  ganes de jugar, el que sabem es que els nostres si tenien ganes de oferir un gran partit. Tercer període 14-7 i 20-12, amb un resultat final 87-22.

T.ll- 18/6  Triples – 9/3

Hostal Nadal 54 - DAKOTA ALCÚDIA 79

Peatge per disputar un partit on no ens regalarien res, desprès de l’arribada de l’entrenador “in-extremis “ grÀcies a l’ajuda d’un pare poguérem disputar el partit que en alguns moments es posaria costa amunt.

Primer període 13-22, i un segon 18-22, on no ens deixaven escapar tot i la nostre baixa intensitat en defensa.

DAKOTA ALCÚDIA 80 - B.San Agustín B 69

Gran partit el que visquérem contra el Bahia San Agustín. Ja feia temps que esperàvem aquest enfrontament, va ser un dels millors partit realitzats per l’equip, ja dins casa del San Agustí perdérem de 4, i ho havíem de recuperar.

El partit començà més que bé, pressionant i robant balons importants, sense donar-los  aire per reaccionar, el primer període marca 29-13 a favor. Increïble començament on tot pareixia que la victòria seria fàcil, però això es BÀSQUET i ells reaccionaren i ens feren el segon període 12-18 en contra.

DAKOTA ALCÚDIA 75 - Uadis B 54

Començàrem tranquils però efectius i es demostra en el primer parcial 18-8, on tot seguit es canviaren els paper i els de Sant Josep aguantaren el segon període 15-15.

El partit estava transitant amb un ritme bo per a nosaltres, fluixos davall cistella, però eficaços a l’exterior. Acabàrem el tercer període 16-15, i començàrem el darrer amb més força, trepitjant al rival, sense deixar-los pensar i trobàrem el camí cap a un 26-16, efectiu i donant la nostra nota de bàsquet. El resultat final 75-54 no agradà molt als de Palma, que es manifestaren.