DAKOTA ALCÚDIA 87 - Bunyola 22 * CAMPIONS !!!!

Darrer partit de lliga jugat el passat diumenge i sent campions matemàticament una jornada anterior el disputàrem amb moltes ganes. Es pogueren repartir minuts però com sempre dic, els minuts es juguen no es regalen.

El primer període 26-2, seguit de un 22-01. Els de Bunyola no es veien capaços de fer dues cistelles seguides, ja fou per la falta de concentració o les  ganes de jugar, el que sabem es que els nostres si tenien ganes de oferir un gran partit. Tercer període 14-7 i 20-12, amb un resultat final 87-22.

T.ll- 18/6  Triples – 9/3

Deixant de banda el partit, voldria destacar a totes les persones que fan possible que any rere any poguem gaudir de temporades com aquesta, tant per part de Club com personals, pares, cosins ,família,etc... El bon grup que hem pogut arribar a formar estarà unit dins lo personal que es lo important i amb el bàsquet temporada a temporada, perquè gràcies al BASQUET ens trobam cada any i vivim sensacions noves dia a dia.

Donar les gràcies al delegat Joan Socies, qui m’ha acompanyat durant tota la temporada i realitza la feina que menys es veu, però la que es més necessària a l’hora del partit.

Esper que tots estiguem amb contacte amb el bàsquet i així poder-nos retrobar !

De cara els jugadors, ja saben el que pens, el que els hi dic i el que els hi he inculcat durant tota la temporada, el bàsquet es més que un esport, on s’aprèn a respectar, a ser humil i compartir.

Ens veiem per les pistes nins !!

Comentaris  

#1 Bernat Cifre 08-06-2012 03:02
Enhorabona per aquesta gran temporada. Seguiu amb la il.lusió que eu demostrat durant tant de temps.