DAKOTA ALCÚDIA 52 - Sant Josep A 49

Segon partit i segona victòria del mini femení aquesta ni més ni menys contra el Sant Josep. A priori havia de ser superior al nostre equip sobretot veient l'alçada d'alguna de les jugadores de l'equip visitant.

El nostre equip ja estava al complet, i com a únic handicap teníem el cansament de Neus i Paula que havien tingut un dur partit just abans amb l'infantil femení. Els primers quarts ens van ser els millors per a les nostres ja que semblaven una mica despistades, sumant moltes pèrdues de pilota i errors impropis d'alguna de les nostres jugadores.

Malgrat tots els errors dels tres primers quarts la diferència a la mitja part era només de 12 punts. Per la qual cosa la consigna des de la banqueta era disputar cada quart.

No es va complir l'objectiu en el quart període, que novament va ser favorable a l'equip visitant. Amb gairebé tot decidit ia falta de 2 / 4 les nostres jugadores van pujar la intensitat en defensa, destacant sobretot Maria del Mar Mir que va fer un treball final sobre la jugadora interior del Sant Josep. A la intensitat en defensa de totes les jugadores es va sumar l'encert i l'entrada en joc de Paula i Neus apagades fins a aquest moment.

El parcial dels 2 últims quarts realment espectacular 14-4 i 12-2 donaven la victòria a les nostres per un ajustat 52-49.

Enhorabona a totes les jugadores les quals estan progressant molt i treballant dur en els entrenaments.