CTEIB 53 - DAKOTA ALCUDIA 39

El sènior va realitzar un canvi d'actitud radical enfront del ensopegada que vam tenir en el partit de Campos i vam estar a un nivell defensiu que segur treballant a aquesta intensitat guanyarem molts partits.

L'inici del partit és un intercanvi de cistelles i una defensa de alternatives que ens fan estar en partit tota la primera part aguantant la intensitat i el ritme al que juga el centre.

Sofríem en el rebot defensiu i li donàvem segones oportunitats però paràvem bé les penetracions pel centre i arribavem bé a les segones ajudes.

A la segona meitat el cansament va començar a fer efecte i se'ns va trencar el partit amb 3 triples anotats gairebé consecutius al qual ja no vam poder reaccionar i als errors sota cèrcol per anotar fàcil per la seva envergadura i el cansament ens feien rectifiar tirs que estaven dins.

Amb un altre percentatge encara tindríem opcions segur ja que vam tornar a tenir un 18 de 60 en tirs de camp però això vindrà ... l'important els 53 punts als que vam ser capaços de deixar al CTEIB.

Satisfetes i contentes amb el treball del grup que creix a poc a poc.