DAKOTA ALCÚDIA 51 - Joventut Mariana 53

El sènior femení perd un partit que de guanyar haguessim ocupat la segona plaça del torneig germans Rullan i que de perdre com vàrem fer ens porta a la darrera plaça.

Tot i la importància del partit no es va iniciar amb la intensitat i concentració que es requeria i d'aquí el primer parcial de 8-18.

La primera part va ser lenta i sense duresa i ens va passar factura. A la segona meitat vam ser més intenses i pressionem tot camp i ens vam ser ficant en el partit però algunes decisions preses des de la banqueta que afectaven al nostre rendiment com a equip i que l'equip no mereixia, ens van perjudicar.

La defensa a les pivots visitants eren inexistents sense duresa i ens agafaven rebots perquè eren més intenses i tenien més ambició.

18/60 en tirs de dos, 4/16 en tirs de 3 i 11/19 en tirs lliures ... i 18 pilotes perdudes .... molts errors per guanyar; malgrat tot vam tenir opcions a falta de 20 segons però el temps mort que es va demanar no va ser concedit i vam jugar un atac gens productiu.
El resultat ... seguir treballant i ser molt més dures perquè en aquesta lliga qualsevol es porta el gat a l'aigua.

Felicitats a Sóller que va fer un bon partit