CIDE 45 - DAKOTA ALCÚDIA 71

El dissabte vam guanyar un partit que vam controlar des del primer moment. La incorporació de Maria (lesionada fins ara) i Cris (que havia estat malalta) li va donar una empenta i una moral al grup que aquest dissabte era irreconeixible.

En el primer i el segon quart vam marcar el ritme del partit i vam ser dures ja que ens allunyàvem i ens remuntaven però seguíem sense perdre la cara al partit, fins i tot quan es van posar en 3-2, defensa que van utilitzar gran part del partit. 

A la segona meitat vam llegir bé en atac i vam ser agressives en tot moment. El control del rebot ens va portar a córrer i a ficar cistelles fàcils. 

La nota negra del partit van ser la tècnica a l'entrenador, a la banqueta i quatre de les seves jugadores, una imatge lamentable, tirs lliures que sí vam aprofitar en aquesta ocasió. 

I la nota més negra encara és que se'ns donen 3 botelles d'aigua per al partit obertes i emplenades .. i ens diuen que ells funcionen així! Quanta gent ha begut d'aquestes botelles si les omplen cada dissabte? Crec millor no donar aigua de fer això ja que parlem d'higiene i transmissions ... en fi ens vam comprar aigua.

Enhorabona al júnior que està treballant bé i amb equips del nostre nivell estem donant bé la cara i fins i tot ja hem començat a guanyar partits així que ànim!

Parcials: 13-18   12-15   07-14   13-24