DAKOTA ALCÚDIA 55 - La Salle 50

El júnior va guanyar el dissabte a casa contra un La Salle que no li va perdre la cara al partit durant els 40 minuts.

Bones sensacions d'inici culminant contraatacs i jugant bé en estàtic però que poc a poc van anar perdent força.

Amb un 10 de 25 sota el cèrcol la salle va retallar distàncies i va estar tot el partit posant les coses molt difícils. 42-37 al descans.

Durant la segona part vam controlar bé el partit però vam fallar ni més ni menys de 12 penetracions a cistella ... aspecte que ens portava a seguir patint.

No obstant això bé en els tirs lliures i en les pèrdues de pilota, aspectes bastant baixos habitualment i que dissabte ens van donar la victòria.

Aquest dissabte ens enfrontem a Sant Josep equip i pista sempre molt difícil però que com cada partit intentarem fer-ho el millor possible.