DAKOTA ALCÚDIA 64 - Bàsquet Manacor 53

Primer partit de lliga en què es van notar les baixes de diverses jugadores així com la falta de rodatge.

Després d'un inici igualat, 4 a 7 al minut 5, un parcial de 14 a 2 per les nostres basat en una bona defensa i ràpids contraatacs, donava avantatge al final del primer quart: 18 a 9.

No obstant això, quan millor semblaven les coses, l'equip rival va tenir una gran reacció, imprimint un ritme de joc molt alt i castigant al nostre equip amb continus contraatacs i transicions, aconseguint un parcial de 0 a 16 en els primers 7 minuts del segon quart . La diferència al marcador s'estirava i els nervis apareixien en les nostres jugadores (18 a 25, minut 17). Però després de dues bones jugades al final del quart, s'arribava al descans amb el resultat de 29 a 31 en contra, amb triple inclòs de les nostres en l'últim segon.

El nostre equip va sortir més concentrat al tercer quart. Es defensava amb una mica més d'atenció però es seguia jugant al ritme de joc que interessava el rival, és a dir, contraatac, transició i possessions curtes. El partit es va convertir en un autèntic desgavell, de vegades amb més encerts i en altres amb més errors. En l'intercanvi de cistelles nostre equip va aconseguir recuperar la iniciativa al marcador per acabar aquest quart amb 4 punts d'avantatge.

La bona línia es va mantenir en els últims deu minuts, manejant una mica millor el ritme de partit. Després d'un parcial de 7 a 0, s'aconseguia un avantatge de 10 punts, que s'ampliaria posteriorment fins als 14 de diferència. Finalment 11 punts d'avantatge, 64 a 53, que no reflecteixen la igualtat que hi va haver en molts moments en el partit.