Sant Josep 66 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Partit de dues cares per al nostre equip. La pitjor durant la primera part, en què l'equip local ens va passar totalment per sobre, especialment en el primer quart, encaixant un parcial de 6 a 21, incloent un 0 a 14.

El segon quart la diferència no va ser tan gran, però no vam ser capaços d'anotar més de 6 punts, per arribar al descans amb el marcador de 33 a 12.

Després del descans van tornar al camp les mateixes jugadores, però la mentalitat va ser diferent. Un parcial de 10 a 3 en els primers cinc minuts del quart favorable al nostre equip ajustava el marcador i ens demostrava que no ho havíem donat tot fins al moment.

Després d'aquest quart la diferència era de 12 punts, i amb la primera cistella de l'últim quart nostre equip es col·locava a 10, cosa impensable després de la primera part. Però finalment es va acusar l'esforç i la manca d'actitud anterior, encaixant un parcial de 0 a 6 a falta de 5 minuts que ja deixava el partit sentenciat.

Parcials: 21-6; 12-6; 11-20; 22-15.