Molinar 50 - DAKOTA ALCÚDIA 71

El nostre equip va sortir al camp molt concentrat i amb ganes de fer les coses bé. Ambdues circumstàncies ens van permetre superar la pressió defensiva des del primer moment, acabant amb cistelles ràpides i senzilles, així com controlar el ritme de joc i no patir al 5x5. Les úniques llacunes es produïen en defensa, concedint algunes cistelles que s'haguessin pogut evitar. Així doncs, acabaven els deu primers minuts amb un resultat favorable de 21 a 11.

En el segon quart el nostre equip va seguir pel mateix camí, sense relaxació i amb la màxima concentració, tot i l'avantatge i que aquesta s'anava ampliant amb el pas dels minuts. El joc organitzat i la disciplina sumats a l'encert en el tir, ens permetia sumar un parcial de 10 a 26 en aquests segons 10 minuts. S'arribava al descans amb el resultat de 21-47 després d'una gran primera part.

La segona part no va tenir gaire història. El nostre equip va seguir en la bona línia només començar el tercer quart, el que ens va permetre ampliar l'avantatge per sobre de 30 punts. Una mica de relaxació final, sumats a la lluita constant de l'equip rival deixava el marcador en el definitiu 50-71.

1r quart: 11-21; 2n quart: 10-26; 3r quart: 8-13; 4t quart: 21-11