Bàsquet Manacor 33 - DAKOTA ALCÚDIA 59

Primer partit de l'any de les nostres cadets especials i bona victòria a Manacor. Després d'uns primers minuts de tempteig on ambdós equips intercanviaven cistelles i faltes, el nostre equip va aconseguir un petit avantatge al final del primer quart (9 - 14). Producte de l'assentament i la tranquil · litat en defensa.

A l'inici del segon quart, la bona lectura de l'atac tot i la defensa intensa del rival, i la correcta defensa ens va permetre aconseguir un parcial de 8 a 0 del minut 1 al 3, i un altre de 12 a 0 en els últims 5 minuts del quart. S'arribava al descans amb el resultat de 17 a 34.

Mantenir la intensitat durant la segona part va permetre augmentar l'avantatge a poc a poc, només espatllat lleugerament per un parcial final en contra de 8 a 2 en els últims 5 minuts. Prova que mai cal donar per acabats els partits abans d'hora.