DAKOTA ALCÚDIA 50 - Zona 5 45

El cadet femení de grup especial va aconseguir una important victòria tot i fer un mal partit contra el Zona 5.

El partit es va iniciar amb domini del nostre equip sobretot en atac, anotant amb fluïdesa i aconseguint un parcial de 7 a 2. Malgrat el temps mort visitant es van mantenir les diferències, arribant al final del primer quart amb un avantatge de 10 punts (19 a 9).

El segon quart es va iniciar amb la mateixa dinàmica. El nostre equip va mantenir la serietat en atac i en defensa tot i la lluita del rival, aconseguint ampliar l'avantatge fins als 13 punts (25-12 minut 15). Però un canvi defensiu del rival a zona va propiciar que el nostre atac es travàs. Malgrat tot es va arribar al descans amb un avantatge de 7 punts, 28 a 21.

La segona part va ser un desastre per part del nostre equip. Es va perdre per complet el control del joc, llançant contraatacs desordenats, perdent pilotes innecessaris i atacant la defensa del rival sense cap tipus d'ordre ni sentit. Tot i els temps morts i que s'ha treballat durant la setmana. Així i tot es conservava una renda de 12 punts al final del tercer quart.

Però en els últims deu minuts el nostre equip va ser desaprofitant la renda jugada a jugada, així com l'equip rival va seguir lluitant, per retallar la diferència en el marcador poc a poc fins posar-se a dos punts a falta d'un minut per al final. En aquest moment es va encertar des de la línia de tres punts, arribant al final del partit amb el resultat de 50 a 45.