Crònica de la fase final de Mallorca cadet femení

Discreta actuació al campionat per part del nostre equip. La participació del nostre equip en el campionat va ser de menys a més acabant amb un balanç de 0 victòries i 3 derrotes.

En el primer partit contra Binissalem, equip que ens havia guanyat dos partits en lliga per més de 20 punts de diferència, les sensacions van ser positives. Es va jugar bé a moments, amb bona actitud i tenint possibilitat de guanyar el partit a falta de 5 minuts pel final del partit (49 a 53). Finalment la diferència final de -15 no va fer justícia a la igualtat viscuda al llarg de 35 minuts.

A la segona jornada ens vam veure superades per les amfitriones i al final primeres classificades, el Bahía San Agustín. Des del primer fins a l'últim minut. El resultat final, 63 a 32, ho diu tot.

En l'últim partit, el que realment teníem més possibilitats de competir, en un partit espès des del primer quart, amb gran quantitat d'errors i una actitud molt millorable, es va deixar escapar una diferència a favor de 9 punts a l'inici de l'últim quart. El parcial encaixat en aquests deu minuts (30 a 11) deixava el definitiu 53-63 favorable a La Salle.

 

Veure resultats i estadístiques