DAKOTA ALCÚDIA 62 - Hispània 60

Partit molt disputat on no es va conéixer el guanyador fins el darrer segon. L’Hispània va sortir molt enxufat i amb molt d’encert al partit; La mostra més clara són els 3 triples anotats en el primer quart. En canvi noltros no trobàvem la cistella fàcilment, ja que les seves defenses alternatives eren molt intenses. A més, com en tot el partit, no vàrem tenir el dia des de la línea de tres punts ni des del tir lliure.

El marcador al primer reflexava un pobre 9 – 15. Les rotacions que vàrem anar fent ens varen ajudar a ficar-nos poc a poc dins la dinámica del partit, trobant situacions de tir més còmodes que a l’inici; Mentrestant, la nostra defensa va ajustar-se més i no deixàvem tants espais buits com al primer quart. El parcial d’aquest quart va ser de 17 – 10, deixant un igualat 26 – 25 al descans.

El tercer quart, tot i no ser on vàrem cercar millor opcions de cistella, va ser el millor pels nostres interessos, ja que al final del quart el resultat era de 46 – 34, essent el parcial de 20 – 9.

Aquesta diferència pareixia suficient per encarar els minuts finals del partit, i més quan en el minut 35 el marcador reflexava un clar 54 – 40 al nostre favor. Un parcial en contra de 0 – 11 en poc més de 2 minuts va ajustar el marcador (54 – 51). Tot i aquest parcial vàrem entrar dins el darrer minut amb 7 punts d’avantatge. 2 cistelles molt ràpides de l’Hispania varen deixar el marcador (60 – 57) a falta de menys de mig minut per jugar.

Com era d’esperar ens varen dur a la línea de tirs lliures, on, seguint amb la tònica de tot el partit, en Juan Crespi va fallar els dos, deixant l’empat a un sol tir. Dit i fet, a falta de 10 segons un triple den Medina va empatar el partit. Vàrem treure ràpid de fons i amb un poc de sort la pilota va arribar a nen Josep Tomàs davall cistella, qui a falta de 3 segons va anotar deixant el partit 62 – 60. L’Hispania va demanar temps mort per a preparar la jugada des de treta de mig camp… I varen intentar guanyar el partit cercant un triple des de la cantonada; Tanta sort que no va entrar!!! Destacar la victòria tot i només anotar 1 triple i tenir un pèsim percentatge de tirs lliures (23 de 42).

Tanteig per parcials:  9 – 15 // 17 – 10 // 20 – 9 // 16 – 26

Anotadors; Josep Tomàs 2 (la cistella de la victòria), Rafa Hidalgo 14, Santi Oliver 7, Toni Sureda 4, Pere Cladera 5, Christian Ochogavía 5, Bernat Cifre 5, Juan Crespí 20, Miquel Beltrán 0.