Segona autonòmica masculí

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Porto Cristo 44 ¡¡ Campions de lliga !!

Darrer partit de la temporada el jugat es passat divendres al nostre pavelló d'Alcúdia. Sabíem que la victòria ens donava la primera posició de la lliga en el nostre grup. I això a vegades t'ajuda a sortir més intens a la pista, pero a vegades et fa sortir ansiós per decidir el partit el més aviat possible. I a noltros ens va passar lo segon.

Després d'un 4 - 2 de sortida en els 2 primers minuts, el PortoCristo es va fer amo i senyor del partit, plantejant una defensa zonal 3 -2 molt oberta que no vàrem sabre atacar en un principi. I al contrari, noltros en defensa donàvem moltes facilitats, sobretot no sabíem tapar correctament els seus talls per enmig de la zona. Com a conseqüència, un parcial en contra de 0 - 14 (4 - 16 en el minut 8). Tanta sort d'un 2+1 i un triple que ens varen acostar un poc en el marcador al final dels primers 10 minuts (9 - 16).

Sa Pobla 40 - DAKOTA ALCÚDIA 63

Penúltim partit el disputat aquest passat divendres dins Sa Pobla. L'abultada victòria en el partit de la primera volta ens podia dur a pensar que el partit el guanyaríem sense sortir a jugar; Per això, la xerrada d'abans de sortir a la pista va servir per mentalitzar l'equip a que havíem d'anar a pel partit des del primer minut. I ho vàrem aconseguir a mitges, ja que en defensa sí que estàvem activats, pero en atac no cercàvem les millors opcions; En el minut 6 el marcador era de 3 - 5 a favor nostre. Després d'1 temps mort i dels primers canvis, l'equip es va començar a activar en atac, seguint al mateix bon nivell en defensa. Al final dels primers 10 minuts el marcador era de 4 - 14.

En el segon quart sí vàrem sortir amb intenció de decidir el partit; Un parcial de 2 a 10 en 4 minuts ens donava un màxim avantge de 18 punts (6 - 24). D'aquí al descans el partit seguia estant controlat; Només 3 triples quasi de manera consecutiva dels poblers i uns quants tirs lliures fallats per part nostra varen mantenir l'aventatge al voltant dels 15 punts. Al descans el marcador era de 18 - 32.

DAKOTA ALCÚDIA 60 - Son Servera 66

Molt bon partit el disputat es divendres a la nostra pista d'Alcúdia contra el segon classificat, el Son Servera. Si guanyàvem ens asseguràvem el primer lloc del nostre grup. El partit de la primera volta dins Son Servera va ser molt igualat fins el darrer minut del partit; Sabíem que aquest partit seguiria el mateix guió.

Des del primer minut el Son Servera va començar molt intens, sobretot en defensa. Noltros vàrem sabre aturar l'embestida inicial circulant la pilota per trobar posicions clares de tir pels nostres homes interiors. Tot i així, el nostre encert era molt baix, cosa que també li passava al Son Servera. Al final dels 10 primers minuts el marcador era de 10 - 12.

En el segon quart ens vàrem col.locar en defensa zonal, i, en el primer atac ens tornaren a anotar una cistella de 3 punts. Dues cistelles de forma consecutiva de'n Rafa Hidalgo ajustaven el marcador 14 - 15. Quan pareixia que el segon quart seguiria com en el primer, amb alternança de cistelles, un parcial de 0 a 7 en contra ens va deixar 8 punts avall (14 - 22). I d'aquí al final del quart vàrem intentar que no es distanciessin més en el marcador. Destacar en aquests minuts un 2+1 de'n Josep Tomàs, un "coast to coast" de'n Victor Cartes (que reapareixia després d'haver estat per Hawái) i un triple des del cantó a nes darrer segon del quart de'n Christian, que ens va acostar al marcador 25 - 31.

DAKOTA ALCÚDIA 58 - Bàsquet Manacor 49

Ahir diumenge vàrem jugar contra 1 dels 2 equips que ens va guanyar a la primera volta. El joc del Manacor es basa en una forta defensa pressionant durant tot el partit, cosa que ens dificulta la nostra transició defensa – atac.

Sapiguent això i que en el partit d’anada vàrem sortir adormits, l’equip va sortir enxufat tot i perdre al principi unes quantes possessions degut a la pressió que ens varen fer quasi durant tot el partit. Un parcial de sortida de 6 a 0 en els primers quatre minuts a favor nostre (els 6 punts anotats pen Christian, amb triple inclòs) ens va permetre entrar al partit des de l’inici. Tot i això, el Manacor va entrar al partit a partir de la seva forta defensa, aconseguint atacar més vegades fruit de vàries pèrdues nostres. Així, arribàrem al final dels primers 10 minuts amb el marcador igualat 14 – 15.

DAKOTA ALCÚDIA 70 - Escolar 60

El divendres vàrem jugar contra un equip molt jove que, tot i haver perdut els seus darrers 5 partits, sabíem que tot han estat derrotes ajustades. Des del primers minuts ja vàrem poder comprovar que per guanyar el partit hauríem de donar el màxim...

Tot el primer quart va ser molt intens pero també poc fluit en atac; Tot i així, gràcies a un parcial de 6 - 0 en el darrer minut del primer quart, el marcador al final dels 10 primers minuts reflexava un ajustat 15 - 11 a favor nostre.

En el segon quart més del mateix; en defensa intentàvem no concedir tirs propers a la cistella ni donar segones opcions en atac, mentres que en atac en Rafa Hidalgo va aconseguir vàries penetracions a cistella (8 punts en aquest quart). El quart es va tancar amb un triple de'n Josep Tomàs i una cistella interior del seu jugador-entrenador Ferrera, deixant el marcador en 31 - 24 favorable als nostres interessos.