DAKOTA ALCÚDIA 77 - Llucmajor 67

Primer partit de la temporada regular; jugat davant un bon Llucmajor, que no ens va posar les coses gens fàcils, ja que alternaven les defenses pressió de tota sa pista fins a una zona tancada però amb molta intensitat.

El primer quart es jugà a un alt ritme, amb moltes transicions ràpides per part dels dos equips, acabant el quart 20-15.

El segon i tercer quart varen ser molt igualtats, on la precipitació en atac i les pèrdues de pilota varen influir negativament en la fluidés del nostre joc, lo que va repercutir en la pèrdua del segon quart 16-17 i l'empat en el tercer 16-16.

El darrer quart es va decidir per petits detalls, una bona defensa en zona i una millor circulació de pilota per part dels nostros, ens va fer guanyar el quart (25-19) i el partit 77-67.

Victòria en un partit molt treballat, en el que vàrem haver de lluitar al màxim fins al darrer segon de partit. Destacar la bona actitud per part de tot l'equip i el bon partit de'n Joan Crespi robant vàries pilotes i dirigint molt bé a l'equip i en Pere amb una molt bona defensa (sobretot en aspectes que no es reflecteixen damunt les estadístiques, pero que tant ajuden a l'equip).

Parcials; 20 - 15 // 16 - 17 // 16 - 16 // 25 - 19.

Anotadors: Josep 8; 2 triples i 2-2 tirs lliures, Hugo 7; 3-6 tirs lliures, Rafel 14; 1 triple i 1-2 tirs lliures, Joan Crespi 16; 10-13 tirs lliures, Sureda 12; 1 triple i 3-4 tirs lliures, Pere 8; 2-3 tirs lliures, Christian 9; 1 triple i 4-4 tirs lliures, Bernat 3; 1 triple. Miquel Beltrán 0.