Calvià 51 - DAKOTA ALCÚDIA 69

Aquest diumenge ens tocava anar a jugar a Bendinat, per enfrontar-nos al Calvià Bendinat "A", equip invicte en les 3 primeres jornades. A més, afrontàvem el partit amb només 6 jugadors disponibles. Tot i això, la nostra motivació era aconseguir la victòria, ja que teníem molt clar que donant el màxim tendríem les nostres possibilitats.

El partit va començar tal i com ens esperàvem, amb molta intensitat per part dels de Calvià, que ben aviat es varen carregar de faltes, donant-nos així moltes opcions de tir lliure (9/13 en aquest quart). Ara bé, aquesta lluita contínua també els hi donava moltes segones opcions de tir en atac, aconseguint cistelles molt properes. El resultat al final dels primers 10 minuts era de 19 - 18.

El segon quart va esser molt espés per part dels dos equips, ja que no trobàvem bones opcions de llançament. El parcial d'11 - 12 n'és un reflexa.

El tercer quart va ser el quart en el que vàrem rompre el partit al nostre favor, recolzats en 4 triples quasi consecutius entre el minut 24 i el 27. En aquests minuts el parcial va ser de 2 a 16 favorable als nostres interessos, deixant el marcador en un clar 34 - 46. D'aquí al final del partit el Calvià va intentar fer canvis de defensa amb l'objectiu de tornar anivellar el marcador; Aquí és on el nostre equip va tirar d'ofici, circulant la pilota fins aconseguir cistelles molt fàcils que varen anar augmentant la diferència fins al 51 - 69 final.

Parcials: 19 - 18 // 11 - 12 // 10 - 21 // 11 - 18.

Anotadors: Hugo 14; 5-6 tirs lliures, Rafel 17; 5-9 tirs lliures, Joan Crespi 24; 4 triples i 6-6 tirs lliures, Sureda 8; 1 triple i 1-5 tirs lliures, Pere 4; 4-8 tirs lliures, Miquel Beltrán 2; 2-4 tirs lliures.