Son Servera 53 - DAKOTA ALCÚDIA 57

Aquest divendres passat vàrem visitar la pista de l'equip lider del nostre grup, el qual encara no coneixia la derrota en aquesta lliga regular. Sa veritat és que no arribàvem en les millors condicions, ja que ens faltaven uns quants jugadors i apart veníem de perdre el nostre darrer partit. Tot i això, sabem que si feim el nostre joc, podem competir amb qualsevol equip de sa categoria...

Destacar el bon ambient de ses grades, on hi havia molta més afluència de gent del que és habitual en els partits d'aquesta categoria, almenys els que noltros disputam.

A diferència del darrer partit a Manacor, es divendres vàrem començar molt ficats en el partit, conscients de que si donàvem facilitats podríem no tenir temps de canviar la dinàmica... Tot i ser inferiors físicament vàrem sortir a defensar home a home, ja que pensàvem que no hi havia cap posició on tenguéssim una desavantatge exagerada; I a mesura que varen anar passant els minuts, la decisió va resultar esser bona, ja que quasi tot el quart vàrem anar per davant en el marcador. El resultat al final dels 10 primers minuts era 13 - 16 al nostre favor, sobretot gràcies als 10 punts anotats quasi de forma consecutiva pel nostre "center" Pere Cladera.

Ens els primers minuts del segon quart ja vàrem passar a defensa zonal, ja que l'alt ritme de partit i els canvis realitzats ens varen conduir a prendre aquesta decisió. En aquest segon quart ens va costar més trobar la cistella contrari, encara que en defensa seguíem a un molt bon nivell, tot i que vàrem regalar uns quants rebots en atac que varen acabar en cistelles fàcils en contra. 7 punts consecutius de'n Josep Tomàs ens varen mantenir en avantatge de 2 punts al descans (26 - 28).

En el tercer quart el partit va continuar amb el mateix guió, és a dir, partit molt igualat en els dos equips anàvem alternant avantatges mínimes. En el darrer minut del quart, un (2+1 i un triple) de'n Christian deixaven el marcador 39 - 42 al nostre favor. Tot es resoldria al darrer quart.

A l'inici del quart el Son Servera va pujar un punt la intensitat en defensa, cosa que els va donar resultat, ja que ens varen endosar un parcial en contra de 14 - 5 (sobretot 2 ò 3 cistelles 1x0 després de pèrdues infantils per part nostra) , deixant el marcador a falta de 3 minuts amb un clar 53 - 47. Vàrem demanar minut amb la intenció d'arriscar tan en defensa com en atac per intentar donar la volta al resultat, cosa que pareixia impossible. I aquí és quan va aparéixer sa millor versió de'n Josep Tomàs, que va ser clau per poder donar la volta al marcador; en aquests darrers 3 minuts el marcador parcial va ser de 0 a 10 a favor nostre. Destacar sobretot l'espectacular triple amb el defensor damunt i des de més de 7 metres de'n Josep, que va servir per tancar el parcial i deixar sentenciat el partit a falta de pocs segons. El marcador final va ser de 53 - 57.

Està clar que per guanyar aquests partits és necessari l'aportació de tots, ja que de no ser així, difícilment podríem competir contra aquests equips que t'exigeixen el màxim els 40 minuts; Ara bé, vull destacar l'excel.lent partit de'n Josep Tomàs, el qual a més d'estar inmens tan en atac com en defensa, va mostrar el seu caràcter agafant la planilla de coach en els moments calents del partit. ¡¡¡GRANDE JOSEP!!!

També vull destacar la presència a la grada dels familiars de'n Jaume Barceló i de dos bons amics con son en Jordi Navarro i en Jomay. Té molt de mèrit venir a veure'ns a Son Servera.

No vull acabar l'escrit sense fer referència a l'anècdota extra-deportiva des divendres; Es nostre junior Miquel Beltran es va estrenar com a xófer en un dia de partit; tot i ser novell va voler dur el cotxe fins a Son Servera, i sa veritat que es camí Alcúdia - Son Servera va donar per molt... Esperem que puguis fer de xófer durant molts d'anys!!! Enhorabona Michael!!!

Parcials: 13 – 16 // 13 – 12 // 13 – 14 // 14 – 15.

Anotadors:  Josep 16 punts (2 triples i 6 de 6 tirs lliures); Victor 5 punts (1 triple); Rafa 4 punts; Crespí  9 punts (1 triple i 4 de 4 tirs lliures); Sureda 3 punts (1 de 4 tirs lliures); Pere 12 punts (4 de 5 tirs lliures); Christian 8 punts (1 triple i 3 de 3 tirs lliures); Jaume 0 punts; Beltrán 0 punts.