Joan Capó 50 - DAKOTA ALCÚDIA 40

El dijous 24 de gener ens desplaçàrem a Felanitx a jugar partit ajornat contra un equip del nostre nivell. Almenys en teoria. La realitat va ser molt diferent. Tot i la millora de les últimes setmanes sortírem al partit adormides, amb por i sense cap tipus d'ambició per fer un bon partit.

Les nostres jugadores segueixen esperant que les coses succeeixin soles, no s'esforcen a intentar fer que passin. L'equip rival, potser sense un excés de tècnica, va demostrar gran actitud, anant a pel partit des del primer fins a l'últim minut. Lluitant cada pilota i utilitzant molt bé els seus punts forts. Resultat: 9 a 2 el primer quart.

El segon quart es va reaccionar una mica, arribant a un resultat de 12 a 9 en el minut 7, però quan es van torçar una mica les coses i es van fallar un parell de tirs, van tornar les males actituds, amb por, passotisme o desconfiança. S'arribava al descans amb el resultat de 20 a 11 després encaixar 6 punts en l'últim minut.

El tercer quart va ser més igualat en el joc, però no en l'actitud, on les nostres van seguir sense ficar-se al partit, sense fer cadascuna el seu treball. 35-24 al final.

I en l'últim quart tot va anar a pitjor. En veure les coses malament algunes jugadores van decidir fer la guerra pel seu compte, i altres van decidir simplement no fer-la amb el que es va arribar a estar 19 punts per sota en el marcador. Només els canvis del rival van permetre maquillar el resultat al final per al 50-40 final.