Infantil femení

CIDE 59 - DAKOTA ALCÚDIA 36

Partit d'alts i baixos per part de les nostres jugadores. Després d'un primer quart on ens vam veure àmpliament superades per l'equip local, 25 a 5, la igualtat va ser la tònica de la resta del partit.

Després de deixar enrere l'excés de nervis dels primers minuts, es va competir en tots els altres quarts.

Mostra d'això els parcials: de 10 a 10 el segon, 7 a 8 el tercer i 14 a 16 l'últim.

La Salle 70 - DAKOTA ALCÚDIA 19

L'equip jugava davant un dels millors equips de la categoria (si no el millor) i a casa seva. A més les múltiples baixes ens obligaven a jugar amb 3 minis, una d'elles de primer any.

Però dir que van complir amb escreix, esforçant-se i jugant al màxim del seu nivell.

El partit no va tenir història atesa l'evident diferència tant física com tècnica entre els dos equips. El nostre equip va lluitar i va plantar cara, excepte el primer quart, on es va encaixar un ampli parcial.

DAKOTA ALCÚDIA 32 - Zona 5 54

El partit d'aquest dissabte davant del Zona 5 es presentava molt complicat per diferents motius. Primer per la diferència entre els dos equips, reflectida parcialment en la classificació (el Zona 5 va líder). Segon per les múltiples baixes de l'equip, que ens obligava a jugar amb minis. I tercer per la falta de caràcter demostrada per l'equip en molts moments dels últims partits. No obstant això, l'equip va donar mostres de les possibilitats que té, si treballa i lluita sense rendir-se.

Tot i que el primer quart es va iniciar fatal, sent incapaços d'anotar ni un punt, el marcador no reflectia totalment els fets a la pista, ja que les nostres jugadores van aconseguir diverses bones posicions de tir, però la pilota no volia entrar. Els primers 10 minuts van acabar amb un desolador 0-16.

No obstant això, al contrari d'altres partits, l'equip va seguir lluitant ignorant el marcador i quan es va aconseguir anotar, es va recuperar tranquil·litat i confiança, millorant molt en el joc. Arribant al descans amb un marcador de 13 a 27, després d'un parcial favorable en aquests 10 minuts de 13 a 11.

Binissalem 57 - DAKOTA ALCÚDIA 31

Ens desplaçàrem a Binissalem per jugar contra un bon equip amb només 8 jugadores, a causa de les lesions de les nostres infantils i també de les nostres minis, que a més tenien partit. Malgrat tot esperàvem una bona actitud de les nostres. Bé, doncs com és habitual això no va passar en el primer quart. Igual que en el partit anterior i en altres, primer quart d'actitud temorosa, desconcentració i poca ambició, en definitiva, sense sortir a competir. Resultat, i més davant un bon equip com és el Binissalem: 16 a 5. I la diferència podia haver estat encara més gran si el rival hagués estat una mica encertat.

Almenys el segon quart es va millorar. Tot i que seguim fent els mateixos errors de cada partit l'actitud va ser millor i la valentia i ganes de competir d'alguna de les nostres jugadores ens va permetre empatar el quart (10-10).

En el tercer quart l'equip rival va sortir a per totes. Pèrdues de pilota ingènues, manca d'encert en atac per part de les nostres, així com les poques ganes de defensar d'algunes jugadores ens van portar a encaixar un parcial en el quart de 24 a 6.

Joan Capó 50 - DAKOTA ALCÚDIA 40

El dijous 24 de gener ens desplaçàrem a Felanitx a jugar partit ajornat contra un equip del nostre nivell. Almenys en teoria. La realitat va ser molt diferent. Tot i la millora de les últimes setmanes sortírem al partit adormides, amb por i sense cap tipus d'ambició per fer un bon partit.

Les nostres jugadores segueixen esperant que les coses succeeixin soles, no s'esforcen a intentar fer que passin. L'equip rival, potser sense un excés de tècnica, va demostrar gran actitud, anant a pel partit des del primer fins a l'últim minut. Lluitant cada pilota i utilitzant molt bé els seus punts forts. Resultat: 9 a 2 el primer quart.

El segon quart es va reaccionar una mica, arribant a un resultat de 12 a 9 en el minut 7, però quan es van torçar una mica les coses i es van fallar un parell de tirs, van tornar les males actituds, amb por, passotisme o desconfiança. S'arribava al descans amb el resultat de 20 a 11 després encaixar 6 punts en l'últim minut.