Binissalem 57 - DAKOTA ALCÚDIA 31

Ens desplaçàrem a Binissalem per jugar contra un bon equip amb només 8 jugadores, a causa de les lesions de les nostres infantils i també de les nostres minis, que a més tenien partit. Malgrat tot esperàvem una bona actitud de les nostres. Bé, doncs com és habitual això no va passar en el primer quart. Igual que en el partit anterior i en altres, primer quart d'actitud temorosa, desconcentració i poca ambició, en definitiva, sense sortir a competir. Resultat, i més davant un bon equip com és el Binissalem: 16 a 5. I la diferència podia haver estat encara més gran si el rival hagués estat una mica encertat.

Almenys el segon quart es va millorar. Tot i que seguim fent els mateixos errors de cada partit l'actitud va ser millor i la valentia i ganes de competir d'alguna de les nostres jugadores ens va permetre empatar el quart (10-10).

En el tercer quart l'equip rival va sortir a per totes. Pèrdues de pilota ingènues, manca d'encert en atac per part de les nostres, així com les poques ganes de defensar d'algunes jugadores ens van portar a encaixar un parcial en el quart de 24 a 6.

En els últims deu minuts el rival es va dedicar a donar entrada a gairebé totes les seves jugadores, i nosaltres a les que ens quedaven. Parcial de 7 a 10 per al nostre equip.