DAKOTA ALCÚDIA 32 - Zona 5 54

El partit d'aquest dissabte davant del Zona 5 es presentava molt complicat per diferents motius. Primer per la diferència entre els dos equips, reflectida parcialment en la classificació (el Zona 5 va líder). Segon per les múltiples baixes de l'equip, que ens obligava a jugar amb minis. I tercer per la falta de caràcter demostrada per l'equip en molts moments dels últims partits. No obstant això, l'equip va donar mostres de les possibilitats que té, si treballa i lluita sense rendir-se.

Tot i que el primer quart es va iniciar fatal, sent incapaços d'anotar ni un punt, el marcador no reflectia totalment els fets a la pista, ja que les nostres jugadores van aconseguir diverses bones posicions de tir, però la pilota no volia entrar. Els primers 10 minuts van acabar amb un desolador 0-16.

No obstant això, al contrari d'altres partits, l'equip va seguir lluitant ignorant el marcador i quan es va aconseguir anotar, es va recuperar tranquil·litat i confiança, millorant molt en el joc. Arribant al descans amb un marcador de 13 a 27, després d'un parcial favorable en aquests 10 minuts de 13 a 11.

A la sortida després del descans l'equip rival va pressionar en defensa, demostrant perquè es troba a la part alta de la classificació. Un parcial de 14 a 0 per les visitants posava el marcador en 13 a 41 en el minut 25. Però l'equip va reaccionar i amb un parcial de 9 a 2, escurçava distàncies al final del quart: 21 - 45.

En l'últim quart nostre equip va seguir lluitant sense complexos, sense importar el marcador, amb el que es va jugar millor, guanyant fins i tot el quart per 11 a 9 i realitzant bones jugades en atac. Final 32-54.