Escolar 39 - DAKOTA ALCÚDIA 72

Després del descans nadalenc i amb poca assistència en els pocs entrenaments que realitzàrem durant les festes, ens dirigírem fins Capdepera per jugar davant del Escolar.

Vàrem iniciar el partit jugant a ratxes, fèiem coses molt bé en atac, però al mateix temps donàvem moltes facilitats en defensa, amb errors de marcatge i problemes en el rebot defensiu. Parcial favorable en el primer quart per 11 a 19.

En el segon període, la nostra defensa de pressió a tota la pista va començar a donar resultats. Vàrem començar a entendre com hem de moure'ns en aquesta defensa. Parcial de 5 a 21.

Després del descans continuàrem amb una gran actitud i això va fer que poguéssim gaudir de jugar i d'agafar confiança cara a propers rivals més forts. Parcial de 10 a 26.

En l'últim període ens relaxàrem una mica, el que va fer que el rival ho aprofités per guanyar-nos el quart per 12 a 6. Final del partit 39-72.

Pel que fa al partit, m'alegra veure que hi ha jugadors que han fet una passa endavant, i espero que a poc a poc siguin els 14 els que ho facin.

També veig una mica de millora en actitud en els entrenaments, el que m'alegra moltíssim, espero que això duri fins a final de temporada.