Infantil masculí

DAKOTA ALCÚDIA 42 - Artà 35

Victòria del nostre infantil davant el líder imbatut de la categoria, l'Artà.

Sabíem que no ens podia passar el mateix que en el partit de la primera volta en què ens van sorprendre amb un joc molt físic i amb un gran contraatac, ja que compten amb jugadors molt ràpids. Procuràrem evitar que poguessin córrer i ser ràpids a baixar a defensar i que sempre haguessin de atacar 5x5 i ho vam aconseguir.

Mostra d'això va ser el primer quart, on vam estar perfectes en defensa i bastant bé en atac, on només els nervis lògics d'un partit així, feia que es fallessin cistelles fàcils. Parcial de 10 a 4.

En el segon període es va poder veure un calc del primer, els visitants tenien problemes en atac en no poder córrer i els nostres controlant bé el rebot eren els que aconseguien contraatacs i anotar amb facilitat. El negatiu eren les faltes personals on els nostres s'estaven carregant perillosament. Parcial favorable de 11 a 4. Al descans un sorprenent 21-8.

Campos 53 - DAKOTA ALCÚDIA 81

Bona victòria dels nostres infantils a Campos. Volíem millorar pel que respecta als nostres inicis de partits, que solen ser bastant dolents i així es va fer saber als nostres jugadors.

I així va ser, realitzant un gran primer quart en el qual la nostra defensa no deixava atacar amb facilitat als locals. A més en atac jugàvem amb criteri i amb molt poques pèrdues de pilota, aconseguint gairebé sempre finalitzar les jugades amb tirs o entrades a cistella. Parcial de 13 a 26.

En el segon període, tot va canviar. Amb un nou quintet a la pista, pensem que el treball estava fet i sortim sense ganes a la pista i desaparaguérem d'ella, sent escombrats literalment pel Campos, que amb un parcial de 22 a 6 donava la volta al marcador. Al descans 35-32.

DAKOTA ALCÚDIA 53 - Santanyí 19

Molt bon partit del nostre infantil enfront del Santanyí el dissabte dia 23.

Afrontàvem el mateix amb 6 baixes en l'equip el que feia que haguéssim de comptar amb el jugador mini Junior, que va estar a un gran nivell.

El primer quart com s'espera i alhora incompressible, va ser decebedor per part dels nostres, sortint a la pista sense intensitat el que portava a un quart igualadíssim, 10 a 8.

Després de la bronca de torn, vam començar a ser forts altra vegada, lluitant cada pilota i corrent el contraatac, realitzant diverses jugada molt boniques. Parcial de 15 a 2. Al descans 25-10.

Llucmajor 44 - DAKOTA ALCÚDIA 61

Després de la dura derrota a casa contra el Pollença en la lluita per la segona plaça, ens tocava desplaçar-nos fins a Llucmajor, equip que es trobava a una sola victòria dels nostres.

El partit es va iniciar amb intensitat per part dels dos equips i amb una mica de precipitació. Vàrem començar a dominar el marcador però sense aconseguir desenganxar-nos a causa de la quantitat d'errors sota la cistella. Parcial de 10 a 14.

En el segon període el partit encara es va igualar més, milloràrem en atac però seguírem cometent massa errors defensius, deixant anotar cistelles sense oposició per errors en els marcatges. Parcial de 14 a 15.

Després del descans tot va continuar de la mateixa manera, partit de poder a poder, no podent aconseguir marxar en el marcador. Parcial de 12 a 13.

Escolar 39 - DAKOTA ALCÚDIA 72

Després del descans nadalenc i amb poca assistència en els pocs entrenaments que realitzàrem durant les festes, ens dirigírem fins Capdepera per jugar davant del Escolar.

Vàrem iniciar el partit jugant a ratxes, fèiem coses molt bé en atac, però al mateix temps donàvem moltes facilitats en defensa, amb errors de marcatge i problemes en el rebot defensiu. Parcial favorable en el primer quart per 11 a 19.

En el segon període, la nostra defensa de pressió a tota la pista va començar a donar resultats. Vàrem començar a entendre com hem de moure'ns en aquesta defensa. Parcial de 5 a 21.