Campos 53 - DAKOTA ALCÚDIA 81

Bona victòria dels nostres infantils a Campos. Volíem millorar pel que respecta als nostres inicis de partits, que solen ser bastant dolents i així es va fer saber als nostres jugadors.

I així va ser, realitzant un gran primer quart en el qual la nostra defensa no deixava atacar amb facilitat als locals. A més en atac jugàvem amb criteri i amb molt poques pèrdues de pilota, aconseguint gairebé sempre finalitzar les jugades amb tirs o entrades a cistella. Parcial de 13 a 26.

En el segon període, tot va canviar. Amb un nou quintet a la pista, pensem que el treball estava fet i sortim sense ganes a la pista i desaparaguérem d'ella, sent escombrats literalment pel Campos, que amb un parcial de 22 a 6 donava la volta al marcador. Al descans 35-32.

Podem fallar entrades, tirs, perdre pilotes o qualsevol tipus d'error, ja que estem aprenent a jugar a bàsquet. Però el que no es pot és després d'un error o pèrdua de pilota, és no baixar a defensar i baixar el cap. Som 14 jugadors en l'equip i els minuts a la pista s'han de guanyar treballant i donant-ho tot.

Després del descans i la xerrada, vam tornar a millorar i poc a poc posant el partit al nostre favor. Parcial de 10 a 17.

En l'últim període vam realitzar un dels millors quarts de la temporada, amb una defensa esplèndida i un atac molt fluid, anotant de totes les posicions. Parcial de 8 a 32. Final del partit 53-81.

Destacar el partidàs de Juan David, que va anotar 40 punts i que a més va realitzar una fantàstica defensa sobre el millor jugador del Campos, sense cometre ni una falta personal. També destacar el bon partit d'Alex i els dos triples den Jordi.

Enhorabona per la victòria i recordar que a partir d'ara, els minuts seran cars, així que el que els vulgui, se'ls haurà de guanyar.