DAKOTA ALCÚDIA 66 - Joan Capó B 60

Un dels partits més treballats de la temporada i sofrint fins el final, això es bo ja que estem agafant una mica de dinàmica.

Començàrem el primer període 15-13 i el segons 15-16, ens anàrem al descans un punt sobre el marcador, però important per ser al partit. La defensa nostre va ser asfixiant i donarem joc a l’atac.

El tercer període 15-12 i el quart 11-15, on baixàrem una mica la defensa, així i tot forçàrem una pròrroga on ells fallaren el darrer tir.

Tot començar la pròrroga i amb bonus els dos equips era clau no fer faltes i fer la defensa agressiva i amb l’ajuda de uns atacs eficaços poguérem fer un parcial de 10-4. Cal dir que el partit fou exemple de com s’ha de jugar i com hem de jugar.

Destacar la notable manca de balons perduts, 28, devora els casi 50 de partits anteriors, i els de recuperació 30, devora els 15 dels partits anteriors. Assenyalar també la gran aportació en rebots defensius 13 i ofensius 8 de Jesús Corzo juntament amb Luis Vadillo 12.

Tirs lliures:  19/5 - Triples: 29/5   (important les xifres)

Es el camí a seguir però també a millorar!