Cadet masculí

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Pollença 59

El partit era esperat i amb ganes de jugar-lo, es demostrà dins el primer període amb un 16-15 i un segon 11-12 igual de treballat, al descans un 27-27 deixava molt a decidir.

Es desenvolupava amb moltes accions defensives on varem estar encertats i les diferents defenses van marejar l’equip rival. En atac ens costà una mica trobar el punt d’encert i això no ens deixar poder treure una mica d’avantatge sobre el marcador.

La falta d’encert dels tirs lliures no va anar al nostre favor tot i tenir un bon inici del percentatge. El tercer període 17-15 fou el millor que poguérem realitzar en atac, però quedaven 10 min on l’esgotament i l’encert ens podrien jugar una mala passada.

DAKOTA ALCÚDIA 58 - Porto Cristo 63

Desprès de uns quants partits amb bona dinàmica ens tocava competir amb el líder del grup, un rival dur, i amb molts centímetres baix la cistella.

Uns ja veien venir el caramull de punts que ens deixarien a casa, però sa de ser positiu amb la feina que estem realitzant i això començà al segon període. Un primer de 8-20 no donava bones sensacions, i el segon 16-17, va canviar les coses.

El tercer varem sortir durs, i ha deixar les sensacions anteriors de agressivitat i coneixement del joc, es plasma en un 15-11 a favor, un darrer període 19-15, important els parcials, ja que es demostrà que si es pot si es té ganes. Varem deixar a casa una derrota a 5 punts, quant dins casa seva ens la duguérem de 47 punts !!

Eu Moll 64 - DAKOTA ALCÚDIA 69

Interessant partit contra el veïns d’Eu Moll, ens trobarem en una situació on la única alternativa va ser pujar 3 infantils al partit (només jugaren 2), i varen saber donar la cara, donaren el màxim els minuts que disputaren.

Un primer període 15-18 en contra ens dificultava les idees del partit, però era qüestió de temps que l’equip comences a rodar. Es mostrà al segon període amb un 8-12 molt treballat amb defensa, i ens anàrem al descans 26-27, ja sabíem que no ens regalarien res.

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Son Servera 79

Afrontàrem un partit on s’esperava més de l’equip ja que a fora camp perdérem de 6 punts. Patírem baixes com la de J.Pons i Adrià Palau importants per l’equip com la resta de components, nosaltres som un equip on tots aportem i per aquest motiu es les baixes son importants.

Ens trobàrem un Son Servera “vago” en defensa i on ens feren zona fins la mitja part, però aquí demostràrem el nostre encert a l’hora d’atacar la zona, 13-23 i 15-8. Ens anàrem al descans perdent de 3.

Tot començar els tercer període tornàrem a pecar de precipitació i l’altre equip tallà el partit amb un 10-26 en defensa individual. El darrer període 19-22 fou amarg per nosaltres.

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Joan Capó B 60

Un dels partits més treballats de la temporada i sofrint fins el final, això es bo ja que estem agafant una mica de dinàmica.

Començàrem el primer període 15-13 i el segons 15-16, ens anàrem al descans un punt sobre el marcador, però important per ser al partit. La defensa nostre va ser asfixiant i donarem joc a l’atac.

El tercer període 15-12 i el quart 11-15, on baixàrem una mica la defensa, així i tot forçàrem una pròrroga on ells fallaren el darrer tir.

Tot començar la pròrroga i amb bonus els dos equips era clau no fer faltes i fer la defensa agressiva i amb l’ajuda de uns atacs eficaços poguérem fer un parcial de 10-4. Cal dir que el partit fou exemple de com s’ha de jugar i com hem de jugar.