Eu Moll 64 - DAKOTA ALCÚDIA 69

Interessant partit contra el veïns d’Eu Moll, ens trobarem en una situació on la única alternativa va ser pujar 3 infantils al partit (només jugaren 2), i varen saber donar la cara, donaren el màxim els minuts que disputaren.

Un primer període 15-18 en contra ens dificultava les idees del partit, però era qüestió de temps que l’equip comences a rodar. Es mostrà al segon període amb un 8-12 molt treballat amb defensa, i ens anàrem al descans 26-27, ja sabíem que no ens regalarien res.

El tercer període i amb idees fresques es donar un gir al partit i el parcial fou de 13-24, continuat d’un quart període 25-18 de baixa intensitat on els darrers 2min van ser claus per dur la victòria cap Alcúdia.

Destacar els 20 balons perduts, i els 9 recuperats, xifres acceptables ja que hem reduït al 60% les pèrdues de pilota.