DAKOTA ALCÚDIA 56 - Pollença 59

El partit era esperat i amb ganes de jugar-lo, es demostrà dins el primer període amb un 16-15 i un segon 11-12 igual de treballat, al descans un 27-27 deixava molt a decidir.

Es desenvolupava amb moltes accions defensives on varem estar encertats i les diferents defenses van marejar l’equip rival. En atac ens costà una mica trobar el punt d’encert i això no ens deixar poder treure una mica d’avantatge sobre el marcador.

La falta d’encert dels tirs lliures no va anar al nostre favor tot i tenir un bon inici del percentatge. El tercer període 17-15 fou el millor que poguérem realitzar en atac, però quedaven 10 min on l’esgotament i l’encert ens podrien jugar una mala passada.

El darrer període fou de 12-17, on desprès de fallar el primer tir lliure i ficar el segon, tinguérem la darrera cistella amb 4’’ segons al marcador. Tot i la derrota de 3 punts cal destacar que dins casa seva ens guanyaren de 35 punts i ja portam de tres partits contra els tres primers retallant una mitja de 30 punts i optant al partit fins al darrer segon.

Destacar les poques pèrdues de balons i la recuperació d’aquests, que per primera vegada fou per 1 superior a les pèrdues.

T.ll: 11/23
triples: 3/21
B.P: 20
B.R: 21
Resultats treballats i més feina !