Les preminis ja han jugat tres partits

Arrenca el campionat Premini Femení. El nostre club participa aquest any amb dos equips el Premini A i el Premini B que part de la incorporació de nenes que acaben d'arribar.
 
El Premini A ha disputat 3 partits, el primer d'ells a casa contra el Bàsquet Manacor Òptica Centre, aquest partit ens va servir d'arrencada, les nenes com sempre amb moltes ganes de jugar, van estar intenses tot el partit, passant la pilota i demostrant que tenen més facilitat ja que gairebé totes van jugar l'any passat.

 
El segon partit vam tornar a jugar a casa contra el Bàsquet Muro, un rival molt fluixet pel fet que les nenes acaben de començar, nosaltres després d'uns minuts, intentem que el partit ens serveix per millorar, intentem jugar sense botar la pilota, només podíem botar amb l'esquerra, defensa de mig camp, algunes cosetes que permitierpn que nosaltres seguim creixent i que a Muro els deixéssim jugar una mica, és clar que parlem amb l'entrenador rival. 

El tercer partit que ha estat aquest cap de setmana contra Zona 5. Ha estat un partit en què les nenes han estat intenses des del principi, passant-la pilota, han estat capaços d'ajudar-se quan defensen, de fer canvis per darrera de l'esquena i el més important començar a actuar com un equip, animant unes a les altres. Ens va faltar Marina Llabres i Núria Corts, però tot i així l'equip va mostrar que té molt potencial
Animo noies hem de seguir millorant i no perdre les ganes de venir a entrenar ni de jugar. Sou totes unes campiones ...!!