DAKOTA ALCÚDIA 58 - Llosetina 62

Bon partit el jugat aquest passat divendres contra un dels equips més forts de la categoria. Tot i sebre que en els emparellaments individuals tendríem molts problemes, vàrem començar el partit en defensa individual, pensant que així l'equip surt més activat als inicis dels partits.

I així va ser. Fruit d'una bona defensa i tenint les idees clares en atac ens vàrem col.locar amb un avantatge de 14-7 al minut 7. A partir d'aquí, un parcial de 0 a 7 en els 3 minuts restants del primer quart varen deixar el marcador igualat a 14 en el minut 10.

Veient els problemes en defensa dels darrers minuts, a l'inici del segon quart ja ens vàrem col.locar en una defensa zonal intentant ajustar-nos per no deixar tirs exteriors molt còmodes. Tot i així, les dues primeres cistelles del Lloseta varen esser dos triples. Tot i que en atac seguíem trobant cistelles amb més facilitat del que és habitual en noltros,  en defensa no érem lo consistents que requereix un equip ràpid i intens com és el Llosetina. D'aquí que el parcial del quart fos 18 - 21, deixant el marcador al descans en un igualat 32 - 35.

En el tercer quart sí que vàrem defensar amb un poc més d'intensitat, no deixant anotar cistelles fàcils. Això sí, moltes vegades havíem d'aturar el seu alt ritme de joc amb faltes que els duien a tirar molts tirs lliures. Aquesta bona actitud en defensa ens va ajudar a ser també més agressius en atac; Una cistella al darrer segon del quart per part del nostre junior Joaquin a pase de l'altre junior Tomeu Mariano ens col.locava 1 punt per davant (49 - 48) a falta de 10 minuts per jugar. El marcador en aquest quart va ser de 17 - 13 a favor nostre.

Dos tirs lliures de'n Toni Sureda només començar (51 - 48) el darrer quart ens feien esser optimistes a l'hora d'encarar aquest darrer quart, però un parcial de 2 a 12 en els següents 6 minuts ens varen deixar el partit molt costa amunt (53 - 60). Tot i això l'equip va tenir fe fins es final, i, 1 triple i una cistella de 2 punts ens tornaven a donar possibilitats de lluitar per el partit (58 - 60 a falta de poc menys d'1 minut per jugar). Quan faltaven uns 12 segons per acabar el partit vàrem recuperar la possessió, però en l'intent de treure el contraatac se'ns va escapar la pilota. Aquí es va acabar el partit! Vàrem fer una falta per aturar el rellotge, ells varen ficar els 2 tirs lliures per deixar el marcador final 58 - 62.

Parcials: 14 – 14 // 18 – 21 // 17 – 13 // 9 – 14.

Anotadors: Jaume Barceló 2 punts; Hugo Ribas 7 punts (3 de 4 tirs lliures); Tomeu Mariano 4 punts; Rafa 7 punts (1 de 2 tirs lliures); Crespí 21 punts (2 triples i 3 de 5 tirs lliures); Santi 0 punts; Sureda 3 punts (3 de 4 tirs lliures); Christian 9 punts (1 triple i 2 de 2 tirs lliures); Joaquin 5 punts (1 triple); Beltrán 0 punts.