DAKOTA ALCÚDIA 62 - Campos 52

Es divendres ens va visitar el Campos, un equip de la part alta de la classificació amb un bagatge de 4 victòries per només 1 derrota. Noltros, tot i no començar de la millor manera aquesta temporada, després del bon partit contra el líder la setmana passada, sabíem que tornant a jugar consistent tant en defensa com en atac, tendríem moltes opcions de victòria.

Amb  aquesta mentalitat vàrem sortir des del primer minut de partit; Tant és així que en el minut 6 de partit el marcador era de 11 - 3 a favor nostre. Les jugades en atac donaven el seu fruit i trobàvem posicions clares de llançament, mentres que en defensa aconseguíem no regalar cistelles fàcils i no donar segones opcions de tir. D'aquí al minut 10 el partit es va igualar; El Campos va començar a encistellar amb més facilitat mentres que el nostre percentatge d'encert també va devallar, com era d'esperar. El marcador al minut 10 era de 18 - 13.

Una altra vegada començàrem el segon quart molt enxufats, i amb un parcial favorable de 9 - 2 en els 3 primers minuts, aconseguíem la nostra màxima avantatge (27 - 15). En aquest moment el partit va entrar en una dinàmica molt dolenta (moltes imprecisions per part dels 2 equips). El parcial en els següents 7 minuts ho reflexa perfectament; 2 a 5 a favor del Campos. Així, després d'un parcial d'11 a 7 en els segons 10 minuts, vàrem anar als vestidors amb una avantatge de 9 punts (29 - 20).

En el tercer quart el partit era molt intens, ja que cap equip regalava cistelles fàcils; Estava clar que, tot i la diferència en el marcador, el partit no es decidiria fins el darrer quart. El marcador parcial d'aquest quart va esser 16 - 15, deixant un clar 45 - 35 a favor nostre.

Aquí va esser quan el Campos ho va donar tot per intentar capgirar el marcador; Un parcial de 7 - 12 en els primers 5 minuts del darrer quart varen ajustar el marcador 52 - 47. A diferència d'altres partits l'equip va sabre reaccionar i un triple de'n Christian a falta de poc més d'1 minut deixava el partit sentenciat (62 - 49). El poc més d'1 minut que quedava per jugar només va servir per deixar el marcador final 62 - 52.

Ara toca descansar 1 setmana; Aquesta victòria ens ajudarà a seguir millorant per intentar aconseguir la nostra millor versió. Després del partit, ambdós equips vàrem anar a pegar una mossegada al restaurant "La Jamboteca", on sempre ens atenen de luxe.

Parcials: 18 – 13 // 11 – 7 // 16 – 15 // 17 – 17.

Anotadors: Hugo Ribas 5 punts (1 de 2 tirs lliures); Rafa 12 punts (2 de 2 tirs lliures); Crespí 19 punts (2 triples i 3 de 6 tirs lliures); Santi 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Sureda 10 punts (6 de 6 tirs lliures); Christian 9 punts (2 triples i 1 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 4 punts (2 de 2 tirs lliures).