DAKOTA ALCÚDIA 58 - Son Servera 57

El divendres ens enfrentàvem a un equip que només ha guanyat 1 partit a n'aquesta lliga, cosa que ens podia fer pensar que tendríem un partit fàcil. I res més enfora de sa realitat, ja que fins el darrer segon no es va decidir el partit.

Abans de començar el partit ja ens vàrem trobar amb el primer problema; En Santi Oliver era baixa a nes partit per unes angines i en Rafa Hidalgo no es trobava en condicions més recomanables per poder competir. I així vàrem encarar el partit, amb 7 jugadors comptant en Rafa. I vàrem començar freds com el temps, dues marxes per davall els joves jugadors del Son Servera. En el minut 6 el marcador reflexava un 2 a 7 en contra, i gràcies a que el Son Servera no estava encertat, perque la sensació de superioritat era molt més gran.

Poc a poc i després d'1 temps mort vàrem començar a trobar solucions en atac i a ajustar la nostra defensa individual. Al final dels 10 primers minuts el marcador era de 11 - 14. El segon quart va ser totalment nostre; Durant aquests 10 minuts aconseguírem aprofitar la nostra superioritat prop de cistella, mentres que passar a defensa zonal ens va ajudar a ser més consistents en defensa. Així, amb un parcial de 18 - 9 en aquest quart deixava el marcador 29 - 23 al descans. El problema era que en Rafa no es trobava en condicions de sortir a la segona part i en Victor Cartés ja duia 4 faltes personals.

El tercer quart va fer un canvi radical el partit; El Son Servera va sortir amb una zona 2-3 molt adelantada que se'ns va entravessar, tant que amb un parcial de 0 a 14 en contra el Son Servera va capgirar el marcador fins el 29 - 37 al minut 27. En aquest moment vàrem arriscar donant entrada a nen Victor, tot i les seves 4 faltes. I tanta sort, ja que va sortir amb molta decisió en el llançament; En 3 minuts va anotar els únics 7 punts del quart, inclosos 2 triples. Això ens va donar vida per poder encarar el darrer quart amb possibilitats; El marcador al minut 30 era de 36 - 41.

En el darrer quart vàrem seguir tenint molts problemes per atacar la zona del Son Servera, la qual ens va fer perdre moltes possessions sense ni tirar a cistella. Tot i això l'equip va tirar de caràcter i va intentar cercar solucions; Jugar amb els homes interiors, dividir i doblar, llançar de llarga distància a la mínima que podíem... Després de molta intensitat en el joc per part dels 2 equips, arribàrem al minut 39 amb empat a 51 punts. I el final va ser el típic en el que en 30 segons vàrem haver de guanyar el partit vàries vegades.

A falta de 3 segons i 1 punt adalt en el marcador, teníem l'opció de 2 tirs lliures; Els vàrem fallar tots 2, i, en la lluita en el rebot l'àrbitre ens va pitar una falta en contra més que dubtosa, el que donava l'opció de 2 tirs lliures al Son Servera a falta de 2`4 segons. En Cerrato va anotar els 2 tirs lliures, deixant el marcador 56 - 57. Vàrem demanar temps mort per a preparar la jugada per intentar anotar una cistella ràpida. Comentar que només érem 4 jugadors en pista després de les eliminacions de 3 jugadors per 5 faltes personals. I la cosa va sortir millor del que esperàvem; En Crespí va trobar espai per anotar una penetració per la part esquerra coincidint amb la botzina de final de partit. Marcador final 58 - 57. Donar l'enhorabona a tot l'equip per la victòria en un partit que se'ns havia complicat molt després de la zona plantetjada pel Son Servera. I de l'àrbitre només faré un comentari; Tan de bò alguns àrbitres poguessin repasar les seves actuacions arbitrals. Millor no dir les coses que ens va anar dient durant es partit!!! Tanmateix...!!! Això sí, el dia després del partit ens vàrem adonar que faltava una fitxa d'un dels nostres jugadors per unes suposades paraules que li va dir... A nel nostre jugador li cauran almenys 2 partits mentres que ell seguirà convençut de que ho ha fet d'allò millor!!!

Parcials: 11 – 14 // 18 – 9 // 7 – 18 // 22 – 16.

Anotadors: Jaume Barceló 0 punts; Hugo Ribas 5 punts (3 de 6 tirs lliures); Victor Cartes 9 punts (2 triples i 1 de 2 tirs lliures); Rafa 2 punts (2 de 4 tirs lliures); Crespí 20 punts (3 triples i 1 de 2 tirs lliures); Sureda 15 punts (7 de 8 tirs lliures); Pere Cladera 7 punts (1 de 6 tirs lliures).