Porto Cristo 53 - DAKOTA ALCÚDIA 77

El partit jugat aquest divendres a Porto Cristo era un partit perillós, ja que tornàvem anar al partit amb pocs efectius, només 6 jugadors del nostre equip. Tanta sort que 2 júniors (en César i n'Adrián) varen fer l'esforç de venir a donar-nos un cop de mà.

Com sempre intentam fer, vàrem sortir a la pista amb la intenció de donar el màxim des del primer minut. I sobretot concienciats en jugar el nostre partit independentment de l'actuació de l'àrbitre, el mateix que la setmana anterior havia deixat sense fitxa a un dels nostres jugadors. I hem de dir que aquesta vegada sí que vàrem ser superiors a l'altra equip des del primer minut de partit.

Mentres que en atac els nostres pivots s'encarregaven de castigar els seus jugadors grans, la nostra defensa individual tancada donava els seus fruits... Així, el resultat al final dels primers 10 minuts ja ens era bastant favorable 9 - 21.

Un parcial de 2 a 11 només sortir en el segon quart va augmentar la nostra avantatge fins un clar 11 - 32, resultat que ens feia afrontar la resta del partit amb molt d'optimisme. En els 5 minuts finals fins el descans vàrem anar alternant cistelles fins arribar al 23 - 45 al minut 20.

Al començament del tercer quart el Porto Cristo es va col.locar en defensa zonal, intentant així canviar el ritme del partit, cosa que no varen aconseguir, sobretot gràcies a un encertat Christian en el llançament exterior (5 triples en tot el partit) i a la gran feina de'n Toni Sureda (11 punts en el darrer quart). El resultat final va ser de 53 a 77.

Destacar també la intensitat amb la que varen jugar els dos juniors, aspecte que sempre dona un valor afegit a la nostra manera de jugar. Moltes gràcies per venir!!!

Parcials: 9 – 21 // 14 – 24 // 13 – 16 // 17 – 16.

Anotadors: Jaume Barceló 2 punts; Hugo Ribas 12 punts (2 de 4 tirs lliures); Crespí 11 punts (1 triple i 2 de 2 tirs lliures); Sureda 17 punts (1 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 9 punts (1 de 2 tirs lliures); Christian 18 punts (5 triples i 1 de 2 tirs lliures); César Orrego 6 punts; Adrián Villamayor 2 punts.