DAKOTA ALCÚDIA 65 - At.Escolar 60

Encara que vàrem intentar posposar el partit del divendres per baixes d'uns quants jugadors, el partit ja estava programat i no hi havia marxa enrera. Tot i les baixes anunciades, s'ha de dir també que l'equip va contar amb la presència de'n Santi i de'n Rafa, dos jugadors que en principi pensàvem que no podrien estar al partit. A més, vàrem contar amb la presència de 2 jugadors júniors, els quals varen tornar ajudar molt activament a l'equip a aconseguir una molt treballada victòria.

Només veient el calentament de l'equip de Capdepera ja teníem ben clar quina seria la intensitat del seu joc. I així va ser; des del primer minut de partit varen proposar una defensa molt pressionant en qualsevol part de la pista. Els primers mintus de partit varen esser de clar domini visitant, tot i que no aconseguien escapar-se en el marcador (8 - 13 en el minut 8).  Amb l'entrada a pista de'n Mariano aconseguíem arribar amb més facilitat al camp d'atac, ja que superava la primera línea de pressió amb molta més facilitat. Al final dels primers 10 minuts el marcador era de 12 - 15.

En el segon quart ja aconseguíem atacar amb més fluidesa, mentres que en defensa no deixàvem anotar cap cistella fàcil. En atac destacar la bona feina de n'Hugo Ribas, que va demostrar que quan està inspirat és capaç d'ajudar molt a l'equip també en l'aspecte anotador. El marcador al descans ens era favorable 30 - 25.

El començament del tercer quart va ser una còpia de l'inici del partit en quan a intensitat; La diferència principal és que en aquest cas teníem a nen Mariano en pista, el qual va anotar 7 dels 8 primers punts del nostre equip. Tot i així l'Escolar va aconseguir capgirar el marcador; En el minut 26 el marcador era de 38 - 39. I com moltes vegades passa, l'esforç per aconseguir posar-se per davant i la nostra concentració varen fer que d'aquí al minut 30 poguéssim aconseguir un parcial de 11 a 3 que deixava el darrer quart molt de cara (49 - 42).

A falta de poc menys de 2 minuts per acabar el partit, i després d'uns 8 minuts on cap dels 2 equips donàvem cap pilota per perduda i cada cistella era celebrada d'allò més, la diferència seguia essent de 8 punts adalt a favor nostre (61 - 53). En aquest moment ens vàrem equivocar intentant jugar amb la diferència que teníem; Un parcial de 0 a 7 en menys d'1 minut deixava el partit per decidir en poc menys d'1 minut per jugar (61 - 60). Un bon atac (63 - 60) i una bona defensa posterior varen ser suficients per a que la victòria es quedàs a Alcúdia. El marcador final va ser de 65 - 60.

Enhorabona a l'equip per l'ajustada victòria contra un bon equip com l'Atletic Escolar. Molts d'anys i bones festes a tots!

Parcials: 12 – 15 // 18 – 10 // 19 – 17 // 16 – 18.

Anotadors: Jaume Barceló 2 punts; Hugo Ribas 9 punts (1 de 10 tirs lliures); Mariano 11 punts (3 de 5 tirs lliures); Rafa Hidalgo 5 punts (1 de 2 tirs lliures); Crespí 16 punts (1 triple i 7 de 11 tirs lliures); Pere Cladera 11 punts (5 de 6 tirs lliures); Christian 7 punts (1 triple i 2 de 2 tirs lliures); César Orrego 4 punts.