CTEIB 71 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Després de l'aturada nadalenca el sènior es va enfrontar a un dels millors equips de la lliga, físicament superior i amb molta més profunditat de banqueta, i va realitzar un magnífic partit en què no va permetre córrer a l'equip local, i en què va dominar el rebot ; molt ordenat tàcticament tot el conjunt amb molta concentració va arribar a anar-se'n al descans amb un 36-32.

El tercer quart ens va costar molt més anotar però tot i així vam aconseguir estar en partit tenint un desavantatge de 8 punts, tot un repte per a nosaltres, però en l'últim quart el cansament, un cúmul de errors per desgast i pel bon fer de l'equip contrari , ens va portar a una diferència en el marcador que no fa justícia al partit disputat diumenge.

Al final molt bones sensacions i una derrota que ens sap a victòria pel bon treball realitzat.

Parcials: 18-12 18-20 15-11 20-4