Binissalem 48 - DAKOTA ALCÚDIA 73

Partit molt estrany el jugat per els nostres contra el coer del grup, que en tot moment va demostrar voler competir i guanyar el partit tot i la diferència al marcador des del principi.

Ja des del primer quart els nostres van sortir a per totes, amb la intenció d’emportar-nos una victòria necessària per als nostres ànims després de dues dures derrotes.  Tot i que el nostre atac era travat, la defensa mes o manco funcionava, i una vegada vam posar el pinyó fixo, un parcial de 0-11 posava terra de per mig al marcador. Parcial de 6-23.

Al segon i al tercer quart  ens vam relaxar i els contraris van seguir donant batalla intentant desconcertar-nos pujant el seu nivell defensiu fent pressió i acabant amb zona fet que va fer que el nivell anotador dels nostres es ves reduït (tot i que fou més la desconcentració i la falta d’intensitat que les defenses locals) per acabar dos quarts ajustadíssims,  el primer a favor nostre per 14-15 i el segon a favor dels locals amb un tanteig de 13-12.

Al darrer quart vam seguir igual de despistats i igual de poc concentrats vigent una victòria fàcil. L’alarma va sonar quan l’equip contrari va reduir la distància fins als 11 punts, i aquí un canvi d’actitud feu que en 3 minuts tanquéssim el partit amb un parcia de 0-14 per a un parcial global de 15-23.

Al final victòria que viatja a Alcúdia, però amb mal gust de boca en quant a sensacions

Partido muy raro el jugado por los nuestros contra el colista del grupo , que en todo momento demostró querer competir y ganar el partido a pesar de la diferencia en el marcador desde el principio.

Ya desde el primer cuarto los nuestros salieron a por todas , con la intención de llevarse una victoria necesaria para nuestros ánimos después de dos duras derrotas . Aunque nuestro ataque era trabado , la defensa más o menos funcionaba , y una vez pusimos el piñón fijo , un parcial de 0-11 ponía tierra de por medio en el marcador. Parcial de 6-23.

En el segundo y en el tercer cuarto nos relajamos y los contrarios siguieron dando batalla intentando desconcertarnos subiendo su nivel defensivo haciendo presión y terminando con zona lo que hizo que el nivel anotador de los nuestros se viese reducido ( aunque fue mas la desconcentración y la falta de intensidad que las defensas locales ) para terminar dos cuartos ajustadísimos , el primero a favor nuestro por 14-15 y el segundo a favor de los locales con un tanteo de 13-12.

En el último cuarto seguimos igual de despistados e igual de poco concentrados viendo una victoria fácil . La alarma sonó cuando el equipo contrario redujo la distancia hasta los 11 puntos , y aquí un cambio de actitud hizo que en 3 minutos cerráramos el partido con un parcia de 0-14 para un parcial global de 15-23.

Al final victoria que viaja a Alcúdia , pero con mal sabor de boca en cuanto a sensaciones.

PARCIALES: 6-23//14-15//13-12//15-23

ANOTADORES: Rafel Pascual (2), Mariano Socias (13), Tomeu Mariano Caldés (7), Juan Carlos García (10), Josep Sánchez (8),  Joaquin Acosta (12), Jesús Corzo (4), César Orrego (14), Adrián Villamayor (3).