DAKOTA ALCÚDIA 75 - Ciutat de Palma 59

Antepenúltim partit de la fase d’ascens que es va resoldre  amb una còmoda victòria, cosa que si a casa del rival hagués succeït tal vegada mantindríem les opcions d’entrar a l’Inter illes.

Ja des del minut 1 vàrem sortir amb les idees ben clares de cara al partit, i de la importància que aquest tenia si almanco volem quedar entre els quatre primers del grup, i amb un parcial d’11 a 0 de sortida vam deixar el partit ben encarrilat. L’equip rival va començar a anotar a partir del minut 4 però la nostra tasca defensiva estava essent força bona. Parcial de 26-12.

Al segon quart l’equip rival va optar per col•locar una defensa zonal  amb la intenció de frenar el nostre atac i poder dominar el rebot. Tot i aconseguir frenar el nostre cabdal ofensiu, la nostra defensa seguia amb la mateixa intensitat, cosa que va suposar trencar la zona amb qualque contraatac per acabar amb un parcial favorable de 17-12.

Com és costum als partits que anem amb avantatge al marcador al descans, els nostres surten molt relaxats a la pista. En aquest cas, la seva defensa zonal va sorgir efecte, i la nostra defensa va ser tova i poc constant, el que va propiciar un parcial en contra de 13-20.

Igualtat al darrer quart on els nostres seguien relaxats, fallant una infinitats de tirs molt fàcils que haguessin pogut sentenciar el partit. Tot i així, l’equip contrari no s’acostava més al marcador, el que ens donava certa tranquil•litat. Una mica d’aldarull al darrers compassos del partit, van provocar que Josep fes una sèrie de 4/4 en tirs lliures per sentenciar de manera definitiva el partit.

Al final victòria (dedicada a la memòria de Joana Cifre “Llana”) que queda a Alcúdia a falta de dues jornades per acabar la fase de promoció.

Antepenúltimo partido de la fase de ascenso que se resolvió con una cómoda victoria, lo que si en casa del rival hubiera sucedido, tal vez mantendríamos las opciones de entrar en el Inter islas.

Ya desde el minuto 1 salimos con las ideas bien claras de cara al partido , y de la importancia que éste tenía si al menos queremos quedar entre los cuatro primeros del grupo , y con un parcial de 11 a 0 de salida dejamos el partido bien encarrilado . El equipo rival empezó a anotar a partir del minuto 4 pero nuestra labor defensiva estaba siendo bastante buena . Parcial de 26-12.

En el segundo cuarto el equipo rival optó por colocar una defensa zonal con la intención de frenar nuestro ataque y poder dominar el rebote . Aunque conseguir frenar nuestro capital ofensivo , nuestra defensa seguía con la misma intensidad , lo que supuso romper la zona con algún contraataque para acabar con un parcial favorable de 17-12.

Como es costumbre en los partidos que vamos con ventaja en el marcador al descanso , los nuestros salen muy relajados en la pista. En este caso , su defensa zonal surgió efecto , y nuestra defensa fue blanda y poco constante , lo que propició un parcial en contra de 13-20.

Igualdad en el último cuarto donde los  nuestros seguían relajados , fallando una infinidad de tiros muy fáciles que hubieran podido sentenciar el partido . Aún así , el equipo contrario no se acercaba más al marcador , lo que nos daba cierta tranquilidad . Un poco de alboroto en los últimos compases del partido , provocaron que Josep  hiciera una serie de 4/4 en tiros libres para sentenciar de forma definitiva el partido. Parcial de 19-15

Al final victoria (dedicada a la memòria de Joana Cifre “Llana”) que queda en Alcúdia a falta de dos jornadas para acabar la fase de promoción.

PARCIALS (26-12//17-12//13-20//19-15)

ANOTADORS: Mariano Socias (25), Tomeu Mariano Caldés (23), Juan Carlos García (4), Josep Sánchez (7), Joaquin Acosta (5), Jesús Corzo (3), César Orrego (1),  Adrián Villamayor (7).