Bàsquet Manacor 54 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Penúltim partit de la fase de promoció contra el bàsquet Manacor, equip al que no sense dificultats ja havíem aconseguit guanyar a la primera volta. Si bé seguint amb la mateixa tònica que arrossega el nostre equip, després d’un partit bo, n’arriba una de dolent.

Ja al començament del partit els nostres van sortir desconcentrats, tous en defensa i imprecisos en atac, amb un parcial en contra de 7 a 2 als 8 minuts de partit. Dos minuts dels explosius dels nostres amb un canvi d’actitud van provocar un parcial de 2-10 per capgirar el resultat final del primer quart al nostre favor. Parcial de 9-12.

Segon quart més constant tan en atac com en defensa per poc a poc anar agafant avantatge al marcador cometent pocs erros i aprofitant els del rival. Parcial de 10-18 on s’ha de destacar el 8/8 en tirs lliures.

Tercer quart on la nostra defensa fou inexistent i on l’equip rival va posar el turbo per a reduir avantatge al marcador. Sort que el nostre atac no va patir amb excés per la defensa rival, fet que va reduir els danys. Parcial de 19-14

Una mica de millora en la defensa al darrer quart i una clarividència estranya en atac per el partit que estaven fent va permetre que guanyéssim el darrer parcial, molt igualat per 16-20, guanyant així el partit.

La part més negativa es que seguim jugant 100% diferent al que entrenam, i això es molt negatiu per als nostres interessos. L’altre part negativa es la falta de concentració durant els 40 min de partit.

Penúltimo partido de la fase de promoción contra el Bàsquet Manacor, equipo al que no sin dificultades ya habíamos conseguido ganar en la primera vuelta . Si bien siguiendo con la misma tónica que arrastra nuestro equipo, después de un partido bueno, llega uno malo.

Ya al comienzo del partido los nuestros salieron desconcentrados , blandos en defensa e imprecisos en ataque , con un parcial en contra de 7 a 2 a los 8 minutos de partido . Dos minutos  explosivos de los nuestros con un cambio de actitud provocaron un parcial de 2-10 para cambiar el resultado final del primer cuarto a nuestro favor . Parcial de 9-12 .

Segundo cuarto más constante tanto en ataque como en defensa para poco a poco ir cogiendo ventaja en el marcador cometiendo pocos errores y aprovechando los del rival . Parcial de 10-18 donde hay que destacar el 8 /8 en tiros libres .

Tercer cuarto donde nuestra defensa fue inexistente y donde el equipo rival puso el turbo para reducir ventaja en el marcador . Suerte que nuestro ataque no sufrió en exceso por la defensa rival , lo que redujo los daños . Parcial de 19-14

Un poco de mejora en la defensa en el último cuarto y una clarividencia extraña en ataque para el partido que estaban haciendo,  permitió que ganáramos el último parcial , muy igualado por 16-20 , ganando así el partido .

La parte más negativa es que seguimos jugando 100% diferente al que entrenam , y esto es muy negativo para nuestros intereses . Otra parte negativa es la falta de concentración durante los 40 minutos de partido .

PARCIALS: 9-12//10-18//19-14//16-20

ANOTADORS: Rafel Pascual (4), Mariano Socias (18), Tomeu Mariano Caldés (20), Juan Carlos García (2), Josep Sánchez (3), Joaquin Acosta (5), César Orrego (9), Adriàn Villamayor (3).