Zona 5 70 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Primer partit del 1Aut Masculí a la pista d’un equip nou de trinca, confeccionat per primera vegada per aquesta categoria, rompent la seva tradició femenina per convertir-se en equip referència d’un club com el Zona 5 de Manacor.

Arribàvem al partit amb la incertesa de si el nostre treball a pretemporada donaria els seus fruits, ja que durant aquesta l’equip rival ens va guanyar amb molta solvència a un partit amistós.

Els nostres van entrar molt concentrats al partit, amb moltes ganes de jugar i de jugar bé, atacant amb serietat les alternatives defensives rivals i treballant molt en defensa tot i les segones opcions que vam permetre en el rebot defensiu. El parcial va acabar amb un favorable 16-21 a favor nostre.

Al segon quart, l’equip contrari es va posar per feina y els nostres es van relaxar, girat la truita al que havia estat el primer quart amb domini aquesta vegada de l’equip local. Els nostres, van caure reiteradament en errades defensives i en la lluita del rebot, ben aprofitat per els manacorins que ens van endossar un parcial de 21-12 en aquest quart.

Només 4 punts avall al marcador, l’equip va tornar a sortir concentrat, i es va viure al pavelló de na Capellera, un envit molt igualat, amb bones defenses i bons atacs per part d’ambdós equips que començaven a mostrar quines eren les seves cartes reals acabant amb un parcial favorable als nostres interessos de 18-19.

Amb només 3 punts d’avantatge l’equip tenia ganes de guanyar el partit del debut, però un altre cop, les errades de concentració en defensa i al rebot, es van tallar l’idea amb la que havíem plantejat el partit entrebancant el nostre atac. L’equip manacorí va obrir avantatge al marcador, seguit d’un canvi de defensa per part nostre que va tornar a reduir avantatge fins als 4 punts a falta d’1 min, però les ganes de guanyar ens van dur a provocar una pèrdua de pilota a un contraatac que hagués deixat tot per decidir. Al final, els tirs lliures van acabar de remodelar el marcador amb un parcial final de 15-10, que donava una merescuda victòria al zona 5.

ANOTADORS:  Mariano Socias (10), Abdòn Escanellas (11), Diego Martínez (0), Miquel Juan (0), Martí Vilanova (22), Rafa Ramis (2), Carles Villar (4), Joan Ramis (2), Marc Juan (9), Dani Cabezas (0), Damià Brotad (2).