DAKOTA ALCÚDIA 58 - Hispània 50

Primer partit a casa i primera victòria del nostre equip a aquesta primera fase de grups contra l’Hispania.

Mal començament per part d’ambdós equips que després d’esperar a que l’equip junior acabés el partit van començar freds e imprecisos al primer quart, acabant amb un parcial de minibàsquet, 7-6.

El segon quart va ser una altre història, ambdós equips van començar a jugar les seves cartes i van pujar molt el seu nivell d’encert, sobretot si el comparem amb el del primer quart. Així, i arrel d’un parell d’errades i alguna bona defensa, s’acabà amb un parcial de 20-14 a favor dels nostres.

Al tercer quart la tònica va ser la mateixa, però en aquest cas, les errades i les imprecisions van caure del nostre costat, cosa que va fer que l’equip rival retallés les diferències acabant el quart amb un triple que els posava a sols 4 punts per encarar la recta final del partit.

Als darrers 10 minuts, al igual que als primers 10, ambdós equips van estar molt erràtics, amb males decisions, manca d’idees, i només algun encert que altre en defensa va marcar la diferència, acabant amb un parcial de 12-8.

Així arriba la primera victòria al nostre caseller, esperant que no sigui la darrera i amb la intenció de recobrar el nostre bon nivell i el nostre esperit competitiu.

DESTACAR EL PAUPÈRRIM PERCENTATGE EN TIRS LLIURES (10/33)

ANOTADORS:  Mariano Socias (3, 1/1tl), Miquel Socias (8, 2/8tl), Diego Martínez (2), Mique Juan (0), Damià Brotad (8), Martí Vilanova (9, 1/5tl), Carles Villar (9, 1/2tl), Marc Juan (10, 2/4tl), Abdòn Escanellas (7, 3/10tl), Daniel Cabezas (2)